40-річна Тоня Матвієнко розповіла, чи стала мачухою старшим дітям Арсена Мірзояна від першої дружини: які вони

Зіркова пара Тоні Матвієнко і Мірзояна на шляху до свого кохання зіштовхнулася з безліччю перепон, адже на момент зародження почуттів Арсен мав іншу родину з двома дітьми.

До родини народної артистки Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян офіційно приєднався у 2017 році, коли зіграв весілля з її донькою Антоніною, а за півтора роки до одруження у них народилася дівчинка. Батьки назвали спадкоємицю на честь зіркової бабусі Ніною. Та для обох це вже не перша дитина.

Арсен Мірзоян заспівав в дуеті з маленькою дочкою Ніною від Тоні Матвієнко
Арсен Мірзоян, Тоня Матвієнко та їхня донька Ніна

Тоня Матвієнко вперше стала мамою ще у 17 років – народила від свого 23-річного хлопця дочку Уляну. Коли молоді люди дізналися про поповнення, юнак не втік від відповідальності та запропонував коханій одружитися. Цей шлюб протримався 10 років, крапку в ньому поставила Антоніна:

“Розлучилися банально – я його розлюбила, а мені дуже важливо любити”, – розповідала співачка Олі Поляковій.

Будинок Ніни Матвієнко, де з нею живуть Тоня, Арсен Мірзоян і онуки
Старша дочка Тоні Матвієнко Уляна та Ніна Митрофанівна

Арсена Мірзояна батьком зробила його перша дружина Анна. Двоє синів артиста, Влад і Артем, після розлучення залишилися жити з мамою. Великою несподіванкою для публіки стало те, що родину зруйнували почуття зірки до Тоні Матвієнко, з якою він познайомився на “Голосі країни”.

Арсен Мірзоян з синами від першого шлюбу
Сини Арсена Мірзояна від першої дружини

Романтичні стосунки між ними зав’язалися не одразу – під час спільного туру Україною, котрий вони влаштували, коли “Голос” закінчився. Рішення покинути минуле життя співак приймав довго і важко, адже спочатку не мав упевненості в тривалості і серйозності майбутнього з Антоніною.

Зрештою він все ж таки вирішив піти за покликом серця і повідомив дружині, що закохався в іншу. Своєї провини Арсен не відчуває, адже при розлученні залишив усе Анні і синам, справно сплачує аліменти і регулярно з ними бачиться. Ба більше, він не лише приїздить до дітей, а й бере їх у сімейні відпустки з Тонею і Ніною.

Арсен Мірзоян з дітьми
Тоня Матвієнко розповіла, чи підтримує стосунки з дітьми Арсена Мірзояна від першого шлюбу

Схоже, співачка знайшла спільну мову з хлопцями.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.