37-річна Оля Полякова розповіла Єфросініній, як і у скільки років стала жінкою: “Він мене вилизував до пояса”

Відома українська співачка Оля Полякова в новому випуску шоу "Дорослі дівчата" розповіла телеведучій Маші Єфросиніній, як і у скільки років стала жінкою.

Оля Полякова і Маша Єфросініна запустили YouTube-проєкт про вічні, відверті та незручні теми під назвою “Дорослі дівчата” (“Взрослые девочки” в оригіналі), в рамках якого діляться найособистішими подробицями власного життя. Цього разу Суперблондинка згадала свого першого хлопця і розповіла про перший раз, але вже з іншим.

За словами Полякової, бойфренд у неї з’явився в 14 років, побачення з котрим проходили в під’їзді будинку на п’ятому поверсі під самим дахом:

“Там було темне місце. Це були тільки поцілунки, але він мене вилизував десь до пояса, напевне. Досі це в мене такі яскраві… Коли кожен дотик був якимось у космос відлітабельним”.

Оля Полякова розповіла, як стала жінкою у 16 років
Оля Полякова розповіла, як стала жінкою у 16 років

Але перший раз в Олі стався з іншим хлопцем, коли вона вчилася в музичному училищі, їй тоді було 16 років. Співачка здружилася зі старшими дівчатами, через що дуже хотіла та поспішала стати жінкою, але не приховує – дарма, адже досвід був не з приємних.

Як матір двох доньок, Полякова сподівається, що у них це відбудеться по любові і зі справжніми почуттями.

Оля Полякова з доньками Машею і Алісою
Доньки Олі Полякової Маша і Аліса

Наразі Суперблондинка знаходиться у шлюбі з бізнесменом Вадимом Буряковським, за якого вийшла заміж у 2004 році. На той момент вона вже була вагітною і через кілька місяців на світ з’явилася їхня дочка Маша. Дівчинка пішла стопами матері та розвиває власну музичну кар’єру.

Оля Полякова розорила свого чоловіка
Чоловік Олі Полякової Вадим Буряковський

В 2011-му народилася друга дитина пари – донька Аліса. На відміну від старшої сестри, вона зайву увагу до себе не полюбляє і просить називати її бомжем Валєрою, до чого Оля ставиться з розумінням.

Схожі статті