Макс Тарапата залікував розбите Задворним серце “Холостячки” Злати Огнєвіч: “Ми з нею прекрасно провели цю ніч”

Екс-учасник 2 сезону романтичного реаліті-шоу "Холостячка" Макс Тарапата спілкується зі Златою Огнєвіч після її розставання з переможцем Андрієм Задворним.

Пошуки кохання Златою Огнєвіч в рамках “Холостячки” виявилися драматичними. Співачка давала надію на спільне майбутнє одразу кільком учасникам проєкту, а в фіналі обрала Андрія Задворного, якого не можна було назвати фаворитом глядачів. Більшу прихильність публіки заробили Максим Тарапата і Дмитро Шевченко, але Макс покинув реаліті після знайомства з батьками коханої, а Діма на останній церемонії отримав від неї відмову.

Переможцем Холостячки-2 став Андрій Задворний

Стосунки Злати Огнєвіч і Андрія Задворного не склалися

Попри те, що спочатку між Холостячкою і переможцем все було добре, дуже скоро Андрій зрозумів, що його почуття зникли, закоханість пройшла, тому за власною ініціативою він завершив стосунки зі Златою, чим розбив її серце. Зірка навіть звернулася до психотерапевта, аби пережити цей болісний досвід.

Також у найважчий момент Огнєвіч неабияк підтримав Максим, який не скористався моментом, а став для неї справжнім другом. І хоча вони запевняють, що між ними лише дружба, фанати сподіваються, що їхні почуття згодом знов трансформуються в романтичні.

Максим Тарапата і Злата Огнєвіч спілкуються після фіналу Холостячки
Максим Тарапата і Злата Огнєвіч спілкуються після фіналу Холостячки

Максим Тарапата заявив права на “свою красуню”

Як активний користувач соціальних мереж, Макс ділиться з підписниками багатьма новинами з життя. Іноді в його сторіз з’являється і Злата, а цього разу чоловік виклав власне фото і зробив гучну заяву:

“Ми з нею прекрасно провели цю ніч! І мені тепер здається, що вона була народжена, щоб бути моєю!”.

Максим Тарапата розповів, з ким провів чудову ніч
Максим Тарапата розповів, з ким провів чудову ніч

Виявилося, мова не про Огнєвіч, а про новорічну ялинку, яку Тарапата купляв на очах у фоловерів.

Схожі статті