47-річний Андрій Доманський вперше показав третю дружину: неймовірної краси жінка враз затьмарила Лідію Таран

Відомий український телеведучий і шоумен Андрій Доманський показав свою третю дружину, яка допомогла йому розпочати новий етап в житті після розставання з Лідією Таран.

Андрій Доманський у свої 47 років має шістьох дітей від трьох різних жінок, серед яких опинилася і його колега по цеху Лідія Таран.

Перший шлюб Андрія Доманського

Вперше шоумен пішов під вінець ще студентом. Незабаром після весілля дружина Юлія народила йому первістка – сина Василя, а згодом у нього з’явилася молодша сестричка Лада. Родина жила в Одесі, що з розвитком кар’єри стало для Андрія проблемою, оскільки більшість робочих пропозицій надходили зі столиці.

Перша дружина Андрія Доманського з його дітьми
Перша дружина Андрія Доманського з його дітьми

Доманський розривався між двома містами, що зрештою дуже віддалило подружжя. Тоді ж на горизонті з’явилася ведуча Лідія Таран, з якою спалахнув бурхливий роман.

Роман Андрія Доманського та Лідії Таран

Майже одразу пара почала жити разом, але навіть коли кохана завагітніла, Андрій не поспішав їй освідчуватися. Вже пізніше після розриву шоумен в інтерв’ю зізнався, що причиною цьому було небажання Лідії спілкуватися з його дітьми від першого шлюбу, з його рідними – мамою, сестрою.

Лідія Таран і Андрій Доманський
Лідія Таран і Андрій Доманський

Через це, коли спільна дочка телепари Василина ще була маленькою, її батьки розійшлися. Для Таран це стало несподіванкою, тоді як Доманський вже у наступному році після розриву з Лідією одружився.

Як виглядає третя дружина Андрія Доманського

З Мариною, так звуть його третю дружину, він познайомився під час роботи над проєктами “Інтуїція” та “Хто проти блондинок?”. Кохання з першого погляду не було. Ба більше, вони спочатку не дуже одне одному подобалися, але згодом їхнє спілкування переросло в дружбу. Андрій і Марина ділилися проблемами особистого життя і зрозуміли, що вони в них дуже схожі:

“Вийшло, що, розповідаючи про інших людей, ми проговорили, чого самі чекаємо від своїх партнерів. Ці очікування співпали. І ми зрозуміли, що хочемо спробувати будувати стосунки разом”, – наводить слова Марини Теленеделя.

Андрій Доманський з дружиною Мариною
Третя дружина Андрія Доманського Марина

У шлюбі Доманських з’явилося дві донечки Кіра і Віра. Крім того, Андрій став вітчимом для сина дружини від минулих стосунків.

Схожі статті