55-річна Ольга Сумська може покинути Україну: акторку запідозрили у переїзді в Росію до доньки Тоні Паперної

Ольга Сумська показала нове святкове відео у мережі, але підписники розгледіли у ньому далеко не веселу зимову пригоду. Артистці знову прилетів негатив у коментарі.

Ольга Сумська – яскравий приклад, як зовнішні події вплинули на лад однієї родини. З рідною сестрою, Наталею, артистка не має теплих відносин, адже виникли суперечки на фоні патріотичної теми. А через те, що старша донька Антоніна вирішила жити у Москві, знаменитість часто поливають негативом у мережі.

Навіть безтурботне, легке і кумедне відео змогло повернути критиків актори до теми її ставлення до Росії. Сумська показала, як швидко за допомогою монтажу кадрів “нарядила” ялинку. Одразу з’явився негатив під дописом. Запідозрили навіть у тому, що Ольга може переїхати закордон.

55-річна Ольга Сумська може покинути Україну
  • “До Росії їдете святкувати? Або від доньки зреклися?!”
  • “Як ці клоуни вже набридли”
  • “Дощик треба зняти! Це вже не модно!”

Та до таких коментарів Ольга ставить по-філософськи. Вона не відповідає хамством на хамство і утримується сама від опальних фраз.

Як Ольга Сумська стала блогеркою?

Знаменита жінка з початком росту популярності соціальних мереж, завела сторінку в інстаграмі. Зараз за артисткою спостерігає понад 700 тисяч користувачів. Цікава народу знаменитість тим, що не соромиться публікувати сміливі знимки повсякденного життя: вона з’являється перед камерою без макіяжу, може не обтяжувати себе складною укладкою волосся. Також із задоволенням публікує знимки з родиною, а особливо з молодшою донькою Ганною. Її поступово готують до популярності. Молода дівчина була вже навіть на червоній доріжці Одеського кінофестивалю.

Цікаво, що вона також навчається акторській майстерності, як і її мама з татом.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.