Зірку ТСН Наталію Островську можуть забрати в армію – молода красуня розсекретила свої наміри: “Руки по швах”

Молода зірка програми новин Наталія Островська активно тримаю зв'язок зі своїми фанатами та розповідає про останні події у власному житті. Нещодавно зірка налякала користувачів військкоматом.

Нова зірка плюсів Наталія Островська швидко стала популярною на вітчизняному телебаченні. Юна журналістка сподобалася глядачу завдяки своїй відкритості, щирості і неймовірним зовнішнім даним. Її професіоналізм росте з кожним днем, а кількість бажаючих дізнатися про неї більше збільшується щохвилини.

Наталія Островська вперше показала крихітну доньку
Зірку ТСН Наталію Островську можуть забрати в армію

Зараз зірка намагається якомога активно розвивати власний мікроблог, адже це — додатковий спосіб заробітку, а також прекрасний інструмент для просування власного бренду.

Зірку ТСН Наталію Островську можуть забрати в армію

Нещодавно знаменитість опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадр зі студії, який підписала цікавим чином. Наталія заявила, що збирається до військомату, щоб стати на облік. І хоча більшість підписників зірки можуть серйозно злякатися, боятися нічого. Адже стояти на обліку не означає піти в армію.

Зірку ТСН Наталію Островську можуть забрати в армію. Скріншоти особистої сторінки зірки в Інстаграм 

Однак, тепер імовірність, що Наталія таки піде служити росте. Також зірка поцікавилися у інших, чи збирається вони до військомату.

Варто відзначити, що на даний момент Наталія не квапиться показувати свою родину, а зокрема, таємничого чоловіка, якого обіцяла познайомити з користувачами мережі декілька місяців тому. Дітей у телеведучої немає, заміжня декілька років. Публікації в Instagram Наталія зазвичай присвячує роботі та професійному досвіду, яким Островській хотілось би поділитися з іншими.

Схожі статті