Хто з радянських акторок повністю змінив зовнішність за допомогою пластики: Алєнтова, Світлична та інші (ФОТО)

Якщо ви думали, що походи до косметологів та хірургів - забаганка лише сучасних красунь, радянські ікони кіно теж були не проти омолодитися.

Жінки в усі часи намагалися якомога довше бути молодими. Фейсліфтинг – надпопулярна процедура серед селебритіз. Пластичні операції були вже відомі радянським легендам кіно. Ось, наприклад, ще Любов Петрівна Орлова, яка прославилася ще у сталінські часи, у 72 виглядала на 40 років. Чому? Вважається, що лікарі добре пошаманили над дівою. Та хірургія була ще недосконала і тому обличчя акторки майже не впізнати – дуже змінилися риси, вгору чомусь “пішли” брови.

Хто з радянських акторок повністю змінив зовнішність за допомогою пластики: Любов Орлова

Людмила Гурченко з 1980-х років почала поволі заглядати до кабінету хірурга. Так не хотіла бачити немолоде обличчя артистка, що відважилася на відчайдушні зміни. Робила все лише в одної перевіреної спеціалістки. Подейкують, що кругові підтяжки стали улюбленою процедурою зірки “Вокзал для двох”. Навіть підійшовши впритул до пенсійного віку, ніхто не міг сказати, що Людмила Марківна – бабуся.

Хто з радянських акторок повністю змінив зовнішність за допомогою пластики: Людмила Гурченко

Нонна Мордюкова часто комплексувала через зміни на обличчі. Подруга радила артисті звернутися до хірурга. Зірка “Діамантової руки” лишилася задоволена результатом. Це дало їй можливість і надалі зніматися у кіно.

Хто з радянських акторок повністю змінив зовнішність за допомогою пластики: Нонна Мордюкова

Її колега по легендарній комедії Леоніда Гайдая, Світлана Світлична. У мережі впевнені, що як і Гурченко, акторка вдалася до кругової підтяжки обличчя.

Хто з радянських акторок повністю змінив зовнішність за допомогою пластики: Світлана Світлична

Ігнорувати час вдалося і Вірі Алєнтовій, яка з молодих років знала, як правильно доглядати за обличчям. Втім, прихильники впевнені, що артистка таки ходила до пластичних хірургів. Та цього року питання зовнішності і молодості відійшли на другий план: Віра Алєнтова втратила коханого чоловіка.

Хто з радянських акторок повністю змінив зовнішність за допомогою пластики: Віра Алєнтова

Схожі статті