42-річний В’ячеслав Узелков чесно зізнався, чи хоче повернутися до екс-дружини Марини Боржемської: “Тільки за”

Професійний боксер і тренер шоу "Зважені та щасливі" В'ячеслав Узелков чесно відповів на питання, чи хоче повернутися до колишньої дружини Марини Боржемської.

Скандальне розлучення В’ячеслава Узелкова і Марини Боржемської не залишило байдужих, адже з боку вони виглядали щасливою сім’єю, а насправді все виявилося не так безхмарно. Після 22 років разом ідеальна пара розпалася за ініціативою фітнес-тренерки.

В інтерв’ю для YouTube-шоу “Вечеря з Дороті” Марина зізналася, що чоловік заподіяв їй багато болю та навіть лякав своїми вчинками дітей – дочку Олівію і сина Роберта. Проте конкретики проблемам у шлюбі з боксером Боржемська не надала:

“Є такі речі, які не можна виносити на публіку, але причиною стало те, що досі пам’ятає дитина. Знаю, що мої слова можуть потягнути за собою, і не хочу, щоб Слава зазнавав насильства, тому що люди йому багато чого не пробачать”.

В'ячеслав Узелков не бачиться з дітьми після розлучення з Мариною Боржемською
В’ячеслав Узелков не бачиться з дітьми після розлучення з Мариною Боржемською

У свій захист В’ячеслав заперечує усі звинувачення колишньої і не розуміє, навіщо вона поливає його брудом. Це все позначилося і на стосунках спортсмена з дітьми, які з ним не спілкуються.

Від сімейних проблем Узелкова відволікає нова кохана. Подробиці особистого життя він тримає в секреті, але не приховує, що його серце вже зайняте. У себе в Інстаграмі боксер відповідає на питання підписників, яких цікавлять його нинішні стосунки з Мариною. Один з фоловерів зазначив: “Так хочеться, щоб ви знову були разом…”, але В’ячеслав категорично відкинув цю ідею:

“Ніколи”.

В'ячеслав Узелков відповів, чи хоче повернути екс-дружину Марину Боржемську
В’ячеслав Узелков відповів, чи хоче повернути екс-дружину Марину Боржемську

Також фанати не оминули тему батьківства Узекова. Виявилося, що обраниця зірки не проти, щоб він бачився зі спадкоємцями, на відміну від Боржемської:

“Ваша кохана не проти вашого спілкування з дітьми?”.

“Ні, звичайно. Проти їхня мама”.

“Чому ваша кохана проти мами ваших дітей?”.

“Ні, вона тільки за. А ось мама дітей проти спілкування їх зі мною”.

В'ячеслав Узелков не бачиться з дітьми після розлучення з Мариною Боржемською
В’ячеслав Узелков не бачиться з дітьми після розлучення з Мариною Боржемською

Схожі статті