46-річний співак Шура слідом за Кіркоровим і Басковим знайшов сурогатну матір для майбутньої дитини. Подробиці

Шура - ікона поп-музики 1990-х нині дав цікаве інтерв'ю, у якому розповів плани про родину та дітей. Хто ж згодився народити дитину співаку?

Доля Олександра Медведєва, більш знаного під псевдонімом “Шура”, складалася непросто. Мати ставилася жорстоко, а потім і взагалі віддала сина у дитячий будинок. Психологи вважають, що хлопчики та дівчатка, які проходять такі випробування у ранньому віці – рідко готові самі створювати родини. Та герой цього матеріалу ламає ці стереотипи.

Шура мріє і хоче завести дитину. Про це він розповів популярній інтерв’юерці у мережі, у передачі “Альона, блін”.

Дружини з відомих причин у співака – немає. Проте, наука зараз дозволяє заводити малюків з допомогою сурогатного материнства. Жінку, яка згодилася народити карапуза, допомогла артисту знайти популярна російська ведуча Лєра Кудрявцева. Шура дуже добре пам’ятає досвід Кіркорова, якому вдалося стати татом для двійнят. Втім, сам артист боїться, що зараз через зниження активності у концертній діяльності, він не зможе влаштувати сину чи дочці гідне майбутнє.

Та на перспективу про поповнення можна думати.

Куди пропав свого часу Шура?

Злет кар’єри у 1990-х для Шури став піком сценічного життя, з яким разом прийшли всі пекельні насолоди шоу-бізнесу. У 2003 співак вже ставив собі зубні протези. Пізніше лікувався від залежності.

Співак Шура знайшов сурогатну матір для майбутньої дитини

Розбила здоров’я знаменитості і онкологія. 18 сеансів хіміотерапії довелося перенести Олександру і все одно він лишився у групі ризику. Та руки він не опустив. Як тільки організм дозволив, артист одразу став брати участь у телепроєктах. Навіть у 2021 він продовжив зніматися на телебаченні та мріє про свою власну родину.

Схожі статті