Суддя “Танців з зірками” Влад Яма звільнився та забрав родину з України: заради процвітаючого майбутнього сина

Відомий український хореограф Влад Яма повідомив, що вже покидає кордони України. Зірка у рушив на відпочинок разом з дружиною та сином. Усі деталі в статті.

Популярний український хореограф Влад Яма має безліч захоплень. Зірка обожнює займатися спортом, відвідувати нові місця, проводити час разом сім’єю, але його найбільшою пристрастю є подорожі. Важко навіть порахувати, скільки раз за рік знаменитість може виїхати поза межі України з метою відвідати нову країну.

Однак, у Влада є улюблене місто, якому він ніколи не зраджує — Маямі. Колись він розповідав, що з радістю переїхав би саме у штат Флорида, якби не кар’єра у Києві.

Влад Яма раптово звільнився та забрав родину з України

Так, у родини є прекрасна традиція — у січні насолоджуватися сонячним теплом Маямі. Саме там вони проводять зимові канікули. Тому шанувальники прекрасно знають, що входить у плани хореографа на найближчі декілька тижнів.

Нещодавно зі опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram кадр з літаку разом з дружиною та сином. Як завжди Влад запропонував відгадати, куди ж вони сім’єю рушили на цей раз. Але в шанувальників є лише два варіанти: або Маямі, або Дубай. Маямі через те, що це традиція, Дубай через виступи українських артистів у новорічну ніч в ОАЕ.

Втім, цього разу тривалість відпочинку Влада Ями та його родини буде суттєво зменшена, адже Леон тепер ходить до школи і новорічні канікули тривають лише два тижні. Цей нюанс вплинув і на дату вильоту, адже раніше Влад зустрічав новий рік в Україні, але тепер вимушений переносити відпочинок на більш ранній термін. Усе це Яма робить заради освіти Леона і згодний на все, що завгодно, аби хлопчик виховувався як треба.

Схожі статті