Щасливий шлюб по зальоту? Вся правда про стосунки єдиного сина Софії Ротару та її невістки: “Народжувати!”

30 грудня єдиний син Софії Ротару Руслан Євдокименко святкує річницю свого шлюбу з Світланою, яка народила йому двох дітей. Що приховує союз героїв нашої статті?

Вранці 30 грудня на особистій сторінці легендарний української виконавиці Софії Ротару з’явилася нова публікація, яку вона присвятила єдиному сину та невістці. Зірка привітала їх з річницею весілля. Цього дня виповнилося 28 років, як Руслан та Світлана Євдокименки перебувають в офіційному шлюбі.

Усі члени сім’ї Ротару завжди говорять, що в них високі сімейні стандарти. Саме цей аргумент онучка співачки використала, коли пояснювала, чому не збирається заміж за свого обранця. Втім, Руслан пішов зовсім іншим шляхом. З Світланою він одружився майже одразу після знайомства у Ялті.

Вся правда про стосунки єдиного сина Софії Ротару та її невістки

Серед глядачів доволі часто ходили чутки про те, що Руслан одружився з дівчиною через раптову вагітність. Доволі популярна причина піти до РАЦСу. Втім, це цілковита неправда.

Софія Ротару разом з невісткою Світланою
Вся правда про стосунки єдиного сина Софії Ротару та її невістки. Співачка разом з невісткою Світланою

Молодята вирішили погратися у річницю весілля Софії Ротару та Анатолія Євдокименко у 1983-му. А вже через декілька місяців дівчина дізналася, що вагітна. Але приємна новина була сприйнята з обережністю, адже тоді у родині невістки Софії Михайлівни сталася страшна трагедія — її батько помер.

“Ми тоді з Русланом ще не працювали і тому обоє боялися сказати Софії Михайлівні про мою вагітність. Але вона, коли дізналася, не роздумуючи, сказала: “Народжувати!” Коли народився малюк, ми вирішили назвати його Толіком, на честь мого тата та батька Руслана”

Зараз союз Руслана та Світлани так само міцний та служить прикладом здорових стосунків для їхніх дітей.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.