56-річний Віктор Павлік скупив усі журнали зі своїм інтерв’ю у провінційному кіоску: продавчиня втратила дар мови

Співак Віктор Павлік та його дружина Катерина Реп'яхова дали відверте інтерв'ю для одного із українських журналів. Тепер пара скуповує примірники глянцю у кіосках по всій Україні.

Віктор Павлік – один із найвідоміших ловеласів в українському шоу-бізнесі. Так прихильники прозвали 56-річного співака через кількість його шлюбів. Артист чотири рази йшов під вінець, але три перші шлюби закінчувалися гучними розлученнями. Однак зараз Павлік нарешті називає себе щасливим чоловіком та сім’янином. У 2020 році він одружився зі своєю концертною директоркою Катериною Репяховою, яка молодша за Віктора на 29 років.

Віктор Павлік та Катерина Репяхова
Віктор Павлік та Катерина Репяхова

Вибір виконавця довго осуджували користувачі мережі та навіть його віддані прихильники. Заради Каті Віктор Франкович покинув свою третю дружину Ларису Созаєву та сина Павла, який боровся з онкологією. Влітку 2020-го року стало відомо, що хлопчик пішов з життя після двох років лікування. Зірковий тато тяжко переживав утрату, однак молода дружина підтримувала його у цей нелегкий час, хоча все рівно читала про себе безліч негативних коментарів в Інтернеті.

Через рік дівчина подарувала чоловікові сина, якого назвали Михайлом. Зараз сім’я сконцентрована на вихованні хлопчика – особливо Віктор. Співак кожну вільну хвилину дарує малюкові й регулярно водить його до басейну. Про свої будні зіркова родина нещодавно розповіла у відвертому інтерв’ю для журналу “Отдохни”.

Віктор Павлік скупив усі журнали зі своїм інтерв'ю
Віктор Павлік скупив усі журнали зі своїм інтерв’ю

Зараз примірники можна придбати у магазинах та кіосках по всій Україні. Павлік разом з Михайликом на руках навіть прикрасили обкладинку глянцю. Самі Віктор та Катерина також не стримали та придбали декілька примірників для себе та знайомих, чим поділилися в особистих блогах.

Віктор Павлік скупив усі журнали зі своїм інтерв'ю
Віктор Павлік скупив усі журнали зі своїм інтерв’ю

Подружжя зараз відпочиває в українських Карпатах, у Яремчі. Саме там вони купили журнали зі своїм інтерв’ю. Продавчиня відразу впізнала співака й попросила в нього автограф напам’ять про цю випадкову зустріч.

Схожі статті