36-річна Тіна Кароль увесь цей час була заміжня? Поп-діва розповіла про таємне весілля та свій сімейний статус

Відома українська співачка Тіна Кароль у прямому ефірі зізналася, що вона незаміжня за офіційною версією, тим самим натякнувши на справжній сімейний статус.

З тих пір, як помер перший чоловік Тіни Кароль продюсер Євген Огір поп-діва не афішувала жодних своїх стосунків. Мережею ширилися плітки про її романи з Даном Баланом та Ігорем Коломойським, але жоден з них так і не отримав офіційного підтвердження.

Тіна Кароль зізналася про таємне весілля, як з Огіром
Тіна Кароль розповіла про таємне весілля та свій сімейний статус

Але артистка не забороняє собі спекулювати на темі особистого життя і постійно натякає на наявність у неї коханця. Звісно, це підігріває інтерес публіки до її творчості, яка декілька останніх років була особливо плодовитою.

Тіна Кароль розповіла про таємне весілля та свій сімейний статус

Вранці 30 грудня співачка завітала у гості в студію інфотеймент-шоу “Твій день”, щоб розповісти про свої плани, а також привітати колишнього підопічного, переможця вокального проекту “Голос країни” Романа Сасанчина. Вранці він вперше став батьком. У хлопця народилася дівчинка на ім’я Елізабет.

Тіна Кароль засвітила нового чоловіка у своєму ліжку
Тіна Кароль розповіла про таємне весілля та свій сімейний статус

Поп-діва поквапилася побажати молодим батькам та новонародженій усіх благ, а також розповіла, що виявляється, є незаміжньою за офіційною версією. Цікаво, навіщо Кароль було необхідно уточнювати цей нюанс, і чи мала вона на увазі, що її друге заміжжя вже відбулося.

Варто відмітити, що буквально декілька днів тому вона розповіла журналістам, що її наступне весілля буде зіграна таємно, і журналісти та фанати про нього не дізнаються. Збираючи усі ці факти докупи, не складно зробити висновок, що у житті співачки з’явився чоловік, і можливо їх поєднує штамп в паспорті.

Схожі статті