Як виглядає новонароджена донька 19-річного Романа Сасанчина: юна мама ледь народила дівчинку в лікарні (ФОТО)

На Новий рік Дід Мороз підготував для Романа та його дружини особливий подарунок. Крихітна донечка народилася у щасливого подружжя. Пологи були непрості.

Роман Сасанчин – юний батько. У 19 років наважився на велику відповідальність: коли дізнався, що його дівчина завагітніла, вирішив поступити, як справжній чоловік та одружився з нею. 9 місяців минули, як один день. Вони були непрості. Дружина Іванка кілька разів потрапляла до лікарні, лежала на зберіганні, а у переддень пологів взагалі повідомила, що медики повідомили невтішну новину – маловоддя.

Як виглядає новонароджена донька 19-річного Романа Сасанчина

Пара перелякалася настільки, що Роман навіть звернувся до прихильників з проханням помолитися за обраницю та майбутнє немовля.

Як виглядає новонароджена донька 19-річного Романа Сасанчина

Втім, пологи минули, здорова дитинка народилася 30 грудня 2021 року, і тепер щасливий татко пестить на руках карапузика. Молоді батьки показують, як годують, відпочивають та проводять час з дитинкою.

Як виглядає новонароджена донька 19-річного Романа Сасанчина

Як ставиться до забобонів під час вагітності дружина Романа Сасанчина?

Не секрет, що роками наші предки жили певними традиціями, де стан вагітної жінки оберігався якомога ретельніше. Та нині молодь вже і позабула, що колись наші бабусі навіть волосся боялися красити, аби лише малюка не зурочити.

Іванка ж має на рахунок всіх забобонів та стереотипів свою власну незалежну думку.

 

“Забобони на рахунок вагітності: як мене це дістало!
Не можна красити волосся, не можна обстригати волосся, ти що їси роли (суші)? Вагітним не можна їх їсти.
Те, що не можна стригтися це найцікавіше: чому? Що я цим зроблю дитині? Нічого! Фарбувати волосся – це дуже шкідливо, а саме дихати тією хімією, але фарба без аміаку дозволяється”, – емоційно поділилася думками обраниця знаменитості.

Тому всі прихильники у курсі пригод новонародженої малечі. Побажаємо ж їй здоров’я!

Схожі статті