Родина Ротару зібралася разом на свята і показала майбутню невістку: як виглядає обраниця єдиного онука зірки?

Родина Софії Ротару зібралася разом на новорічні свята, і в кадр потрапила кохана онука легендарної співачки Анатолія. Як виглядає дівчина?

Як відомо, у легендарної української співачки Софії Ротару є лише один син. Руслан Євдокименко народився у шлюбі з покійним Анатолієм Євдокименко і подарував зірковій матері двох онуків, яких назвав на честь батьків. Соня і Толік навчалися у Лондоні, а зараз життя розкидало їх по земній кулі. Дівчина розвиває модельну кар’єру у Нью-Йорку, а хлопець, закінчивши навчання, повернувся до Києва. Аурелія Ротару стверджує, що зараз Софія Михайлівна живе разом невісткою, сином та онуком.

Родина Софії Ротару показала майбутню невістку

Велика родина намагається бачитися частіше, тим паче фінансовий стан дозволяє їм це робити. Наприклад, влітку вони місяць провели в Італії. Таким чином вони відсвяткували день народження артистки.

А на Новий рік сімейство, певно, зібралося в Києві, у заміському маєтку Софії Михайлівни. Днями Руслан Євдокименко опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію з коханою дружиною, донькою та її нареченим Денисом Жадановим, а також з Анатолієм та його обраницею, яка була зроблена у ресторані.

Родина Софії Ротару показала майбутню невістку. Скріншот особистої сторінки Руслана Євдокименко

Імовірну майбутню невістку сімейства звуть Єлизаветою. Неймовірна красуня з модельною зовнішністю працює саме у сфері моди. Вона є виконавчим директором бренду Nick Vangard. Неможливо не відмітити схожість Єлизавети з сестрою Анатолія Сонею, а також його бабусею.

На жаль, онук Софії Михайлівни не квапиться розповідати деталей особистого життя, тому квапитися робити висновки не варто.

Схожі статті