37-річна Оля Полякова скасувала новорічний корпоратив через невтішний діагноз: навіть стояти не може

Відома українська співачка Оля Полякова вийшла на зв'язок, що пояснити, чому скасувала новорічний концерт та показала свій стан. Усі деталі в нашій статті.

Як відомо, зірки заробляють шалені гроші завдяки новорічним корпоративам. На зимові свята вартість виступу артиста може вирости втроє, а то й вдесятеро. І деякі знаменитості все ж таки обирають провести новорічну ніч поруч з рідними, незважаючи на прекрасну можливість заробити. Інші ж вважають це свято можливістю, яку необхідно використати.

Оля Полякова скасувала новорічний корпоратив через стан здоров’я

А деякі знаменитості просто не можуть взяти участь у подібних заходах через свій діагноз. Так напередодні нового року Оля Полякова повідомила, що не може виступати перед гостями через свій стан здоров’я.

Оля Полякова скасувала новорічний корпоратив через свій стан здоров’я. Скріншот особистої сторінки співачки

Про це вона повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram за допомогою stories.

“Я захворіла та не їду на новорічний корпоратив. Заєте, коли ви знущаєтеся з свого організму, організм вам у якийсь момент каже: “А, ти не можеш зупинитися? Так я тебе зупиню!” Так сталося зі мною”, — заявила співачка в оприлюдненому відеоролику.

Також вона попередила своїх підписників, що так робити не можна і побажала їм міцного здоров’я та сил.

Причиною свого стану Оля Полякова вважає перевтому. Перед концертом їй робили крапельницю, але наступного дня вона не змогла встати з ліжка повідомляє ГлавРед. Цікаво, що Оля Полякова досвідчений артист, який прекрасно знає, що таке вигорання та перевтома, але не дивлячись на це, в берегти себе від цього діагнозу не змогла.

Тож вранці вона передивлявся свій виступ з Олегом Винником на новорічному концерті і відпочивала. Цілком імовірно, що Оля Полякова втратила не тільки великий гонорар, а буду вимушена виплатити неустойку.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.