48-річна Оксана Марченко згадала про проблеми з 67-річним чоловіком Медведчуком та злякала заявою: “Пекло”

Відома українська телеведуча Оксана Марченко привітала співвітчизників з Новим роком та налякала гучною заявою. Кому пригрозила колишня зірка?

У новорічну ніч українці отримали безліч привітань від різних українських знаменитостей. У ці ряди увійшла і Оксана Марченко, яка у своїй промові зробила наголос на релігійну тематику.

Оксана Марченко згадала про проблеми з 67-річним чоловіком Медведчуком

Так, нещодавно на особистій сторінці телеведучої в соціальній мережі Instagram з’явився відеоролик, у якому Оксана постала у розкішній сріблястій сукні в підлогу на тлі прикрашеної ялинки. Поруч з зіркою також були розташовані різноманітні декорації.

У своїх привітаннях Оксана Марченко зачепила батьків, дітей, братів та сестер і навіть ворогів. Ця тема особливо хвилює телезірку, яка неодноразово намагалася вступатися за свого чоловіка у мережі. Так і цього разу, усім їхнім з Медведчуком ворогам вона пригрозила пеклом і запевнила, що там вже і так тісно. Цікаво, звідки Оксани Марченко відомості про наявність у пеклі вільних місць?

Втім, віддані фанати зірки зробили вигляд, що не почули цього, а інші користувачі мережі та преса підкреслили нераціональність цього вчинку.

Варто відмітити, що крім неприємних подій у цьому році для Оксани Марченко долею був підготовлений великий подарунок — у знаменитості народився перший онук. Цього року її старший син Богдан та його дружина Катерина народили первістка, якому дали ім’я вітчима хлопця. Відтепер у сімействі Медведчуків є два Віктора.

Оксана Марченко показала онука
Оксана Марченко показала онука

Також Оксана запустила авторський релігійний проєкт, у якому мандрує світом та показує цікаві православні храми, а також проводить бесіди з духовниками, які працюють там.

Схожі статті