Закоханий у свою дружину Ігор Кондратюк поділився, яке розчарування йому довелося пережити: “З іншим десь гуляє”

Український продюсер Ігор Кондратюк створив на особистій сторінці привітання для українців, які деяким можуть здатися доволі специфічними. Усі деталі в статті.

Відомий український продюсер Ігор Кондратюк не є активним користувачем соціальних мереж, але не впускає можливості зайвий раз поспілкуватися зі своїми фанатами та привітати їх зі святами.

Наступаючого 2022 року він приєднався до числа знаменитостей, які щедро бажали українцям усього самого найкращого. Але його привітання дещо відрізнялися.

Ігор Кондратюк поділився, яке розчарування йому довелося пережити

Так, на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилася нова публікація, у якій він показав, як сім’я зустрічає Новий рік. На фотографії була зображена ялинка прикрашена синіми іграшками, а також подарунки зі стікерами на упаковці, щоб діти не переплутали, кому що адресовано.

У дописі до публікації він написав вірша, який змусить посміхнутися. Справа в тому, що у продюсера зникло натхнення, і він рифмував, як міг. Ба більше, чоловік заявив, що його натхнення пішло гуляти з кимось іншим.

На жаль, іншими деталями святкувань зірка не поділився. У знаменитості велика сім’я, повно роботи та принцип згідно якого, він не виносить особисте на люди.

Ігор Кондратюк поділився, яке розчарування йому довелося пережити

Нагадуємо, що продюсер більше 20 років щасливий у шлюбі з економістом. Досить давно Ігор зізнався, що це був службовий роман. Його обраниця намагається уникати публічності, тому вкрай рідко її фотографії потрапляють до мережі. Кондратюк запевняє, що закохався у свою дружину через її інтелект. За словами Ігоря, зовнішність для нього немає ніякого значення, він закохується у наповнення людини.

Схожі статті