Ярославський вразив правдою про стосунки з Ольгою Мартиновською: “Треба одружуватися, треба бути чесним”

Володимир Ярославський показав ексклюзивні кадри з Ольгою Мартиновською, які не залишають сумнівів щодо їхніх стосунків. Усі деталі в статті.

Дружба Ольги Мартиновської та Володимира Ярославського завжди виглядала таким чином, що глядачі підозрювали знаменитостей у таємному романі. Але вони навіть не підозрювали, наскільки взаємини між ними можуть бути ніжними і трепетними.

Ярославський вразив правдою про стосунки з Ольгою Мартиновською

Так, нещодавно Володимир Ярославський опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram серію знімків з Ольгою Мартиновською, яку досі не бачив ніхто. Ці кадри дещо відрізняються від оприлюднених раніше, хоча усім знайомі фотографії також наштовхували на думку, що між ними дещо є.

Мартиновська та Ярославський у цей раз наче перетнули ще одну межу і виглядають, як пара. На цей раз у підписників взагалі не залишилось сумнівів у почуттях між кухарями, а деякі з користувачів відкрито почали просити Ярославського одружитися на Мартиновській.

Ярославський вразив правдою про стосунки з Ольгою Мартиновською. Скріншоти коментарів під публікацією знаменитості

Також неможливо не пригадати, що чоловік написав безліч неймовірно ніжних і теплих слів в адресу Ольги. Більше ніхто з його близьких та рідних не отримав такої честі, що знов таки змушує вважати їх парою.

До речі, на одному фото Мартиновська засвітила на безіменному пальці обручку. Однак, не варто виключати можливості, що це просто біжутерія, яку шеф-кухар вирішила одягнути, не звертаючи увагу на правила стосовно носіння прикрас на руках .

Схожі статті