Віталій Козловський поцілувався з Наталією Могилевською в губи та зізнався в почуттях до неї: “Я люблю”

Популярний український співак Віталій Козловський згадав минуле і показав кадри, на яких він цілується з Наталію Могилевською. Усі деталі в статті.

Останнім часом Віталій Козловський обожнює згадувати минуле. Час від часу на його особистій сторінці в соціальній мережі Instagram з’являються архівні кадри, які співак не залишає без пояснень та активно коментує.

Віталій Козловський поцілувався з Наталією Могилевською в губи. Скріншоти особистої сторінки співака

Віталій Козловський поцілувався з Наталією Могилевською в губи

Так, нещодавно на його особисті сторінці в соціальній мережі Instagram з’явилася лінійка архівних кадрів, на яких він постав зі своїми колегами. Зокрема, він приділив час поцілунку з Наталією Могилевською, про який всі вже давно забули. Він відбувся на задніх сидіннях автомобілю і був відзнятий для музичної програми “Шанс”.

Віталій Козловський поцілувався з Наталією Могилевською в губи. Скріншоти особистої сторінки співака

Певно, тоді між музикантами пробігла іскра, адже зірки вкрай рідко дозволяють собі такі ніжності, і до того ж на камеру. Але аудиторію їм здивувати вдалося. До речі, після цього Віталій та Наталія припинили спілкуватися.

“Після проєкту ми якось віддалились із Наталею. Я намагався поспілкуватися з нею та наблизитись. Я розумію, наша професія вимагає егоїзму і нам потрібні корисні для нас люди. Можливо, я просто не корисний їй”, — зізнався якось співак в інтерв’ю.

Наталія ж ніяк не коментує своє ставлення до артиста. Воно й не дивно, адже через руки зірки пройшла маса вокалістів, які так само, як і Віталій можуть вимагати від неї уваги.

Варто відмітити, що Козловський не вважає, що ностальгує, але все ж таки задоволення від перегляду цих знімків отримує.

Схожі статті