Зірка ТСН Соломія Вітвіцька вперше показала сестру-красуню: покращена версія відомої телеведучої (Фото)

Соломія Вітвіцька не часто показує глядачам своїх рідних та близьких, але у святкові дні настає зовсім інший час, коли хочеться поділитися теплом.

Минулого року українська телеведуча Соломія Вітвіцька зустріла новий рік у компанії друзів в Сполучених Штатах Америки, чим викликала плітки про її розлучення з режисером Владом Кочетковим. Щоправда, ці чутки виявилися справедливими — телеведуча дійсно розійшлася з коханим чоловіком.

Це було вперше, коли Соломія була вимушена святкувати Новий рік з кимось іншим. І хоча розійтися з рідною людиною було вкрай важко, здається, що цьогоріч Вітвіцька впоралися з цим завданням куди краще.

Соломія Вітвіцька вперше показала сестру-красуню

Так, після новорічної ночі на особистій сторінці телеведуча в соціальній мережі Instagram з’явилися нові кадри з вечірки, на якій була присутня Соломія. Вона провела минулий рік разом з сестрою Галиною Вітвіцькою, яка виявилася неймовірного красунею.

Соломія Вітвіцька вперше показала сестру-красуню. Фото з особистого профілю Соломії

Так, разом з близькою родичкою телеведуча відвідала захід, який включав виступ групи The HardKiss.

Дівчата вміло обрали вечірні образи і доповнили їх яскравим макіяжем. Як виявилося, Галина Вітвіцька володіє прекрасними зовнішніми даними: пухкими губами, виразними очима, стрункістю і вмінням себе подати. При цьому обидві сестри неймовірно схожі одна на одну. Брюнетки з яскравим рум’янцем на щоках та ласкавим поглядом одразу ж підкорили усю соціальну мережу.

Варто відмітити, що раніше Соломія показувала свого брата-військового, який декілька років тому поховав свою наречену. Тоді зірка була вимушена просити у глядачів допомоги, адже самотужки вони не могли впоратися з недугою. На жаль, майбутня невістка Вітвіцької померла.

Схожі статті