Як виглядає немолодий зять 44-річної Камалії та Мохаммада Захура: перша спадкоємиця сімейства вже прилаштована

Як відомо, у чоловіка популярної української співачки Камалії є старша донька, яка давно влаштувала своє життя далеко у Англії. Як виглядає її чоловік?

Про свою старшу спадкоємицю Таню Захур мільярдер Мохаммад розповідає рідко. 38-річна власниця клініки краси проживає у Лондоні майже усе своє життя і до України носа не показує. З самого початку між нею та Камалією не склалися відносини, адже співачка старша за доньку чоловіка лише на 6 років.

Як виглядає немолодий зять Камалії та Мохаммада Захура

Як виглядає Таня Захур

Нещодавно бізнесмен розповідав, що його первісток — успішна бізнесвумен, яка приймає у стінах свого закладу осіб королівських кровей. І хоча Таня веде не публічний образ життя, дані про неї знайти не так важко, зважаючи на наявність соціальних мереж, а також бізнесу у жінки.

Про свого зятя мільярдер не проронив жодного слова, але цілком зрозуміло, що 38-річна мусульманка давно заміжня. У мережі є фотографія, на якій Таня дозволяє себе поцілувати брюнету, який імовірно є її чоловіком, зважаючи на характер світлини.

Як виглядає немолодий зять Камалії та Мохаммада Захура

На жаль, відсутня інформація про дітей жінки, а також її матір, яка була першою дружиною Мохаммада.

Нагадуємо, Камалія та Захур одружилися на початку двотисячних, коли співачка тільки розвивала свою кар’єру. Майбутнє подружжя познайомилися на дні народження мільярдера. 10 років вони боролися за право стати батьками, а потім звернулися до спеціалізованої клініки і на світ з’явилися дівчата-двійнята Арабелла та Мірабелла. Різниця у віці між старшими та молодшими спадкоємцями мільярдера складає аж 30 років, тим не менш, це не заважає їм залишилася дружною сім’єю.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.