43-річний чоловік Тоні Матвієнко Мірзоян показав синів від першого шлюбу: неймовірні красені – всі пішли в тата

Арсен Мірзоян має трійко дітей. Майже дорослі сини від першого шлюбу наразі проживають з мамою у Запоріжжі, але нарешті зустрілися з татом. Подивіться, як виросли.

Арсен Мірзоян рідко згадує про свій перший шлюб. З екс-дружиною Анною чоловік хоч давно і розлучився, але всі зв’язки обірвати не вдалося, адже жінка народила і продовжує виховувати його синів. З дітьми чоловік спілкується і хлопці навіть знайомі з його новою родиною, з Тонею Матвієнко.

Як живуть та виглядають зараз діти Арсена Мірзояна від першого шлюбу?

Свого часу співак активно публікував світлини з юнаками. Звати їх Влад та Артем. Старший син вже геть дорослий. Він відсвяткував випускний у школі. Молодший ще не може похизуватися такою незалежністю. Хлопець часто проводить час з мамою і є героєм її світлин в Інстаграмі. Всі разом, окрім, розуміється Арсена Мірзояна, проживають у Запоріжжі.

43-річний чоловік Тоні Матвієнко Мірзоян показав синів від першого шлюбу

На новорічні свята зустрівся з ріднею і не забув сфотографуватися з синами. Видно, як юнаки вже змужніли з роками.

Як ставиться Тоня Матвієнко до дітей коханого від першого шлюбу?

Слід віддати належне, що Тоня ніколи не говорила про колишню родину обранця у негативному світлі. Вона сама зазнала нападок хейтерів на початку стосунків з Арсеном Мірзояном, і саме їй доводилося віддуватися за рішення свого чоловіка. Співачка навіть ображалася, що з неї у мережі зробили монстра.

Відомо, що і з Владом, і з Артемом жінка – знайома. Діти коханого навіть їздили на відпочинок разом зі співачкою та своєю зведеною сестричкою. На фото всі мають дуже щасливий та задоволений вигляд.

Арсен Мірзоян з дітьми
Арсен Мірзоян з дітьми

Наразі окрилений татко проводить канікули зі своїми нащадками-козаками. Тоня ж навіть і натяком не видала, що чоловік частину свят вирішив провести синами.

Схожі статті