Скільки насправді дітей у 74-річної Ніни Матвієнко та чому вони досі живуть з нею: секрети народної артистки

Народна артистка України Ніна Матвієнко за своє довге життя встигла тричі стати мамою і вже няньчиться з онуками. Що відомо про дітей легендарної співачки?

У 1971 році Ніна Матвієнко вийшла заміж за художника Петра Гончара – сина відомого українського фольклориста і етнографа Івана Гончара. Нещодавно після 50 років у шлюбі артистка виставила чоловіка з хати, хоча пізніше заявила, що розлучення не буде. В зірковій родині народилися троє дітей – сини Іван, Андрій та дочка Антоніна.

Чоловік та діти Ніни Матвієнко
Чоловік та діти Ніни Матвієнко

Що відомо про дітей Ніни Матвієнко

Старший син співачки у 33 постригся в монахи і отримав церковне ім’я Януарій. Зараз йому 48. 12 років він жив у Криму і служив у бахчисарайському Свято-Успенському монастирі, звідки мусив переїхати до Ніжина після подій 2014-го.

Зарплатні на службі отець Януарій не отримує, а на життя заробляє іконописом, хоча за оренду квартири платять батьки, як він розповідав сам. Крім того, храм Іоанна Богослова, при якому чоловік служив у Ніжині, тримається на кошти Ніни Митрофанівни.

Скільки насправді дітей у Ніни Матвієнко
Скільки насправді дітей у Ніни Матвієнко

Середній син артистки Андрій теж пішов стопами батька і став живописцем. Тоня, на відміну від братів, успадкувала від матері унікальний тембр голосу, обрала її шлях та побудувала співочу кар’єру. Саме вона першою зробила батьків бабусею і дідусем – у 17 років Антоніна народила дочку Уляну.

Пізніше на світ з’явилася її друга дитина – теж дівчинка, яку співачка назвала на честь мами Ніною.

Тоня Матвієнко показала своїх дочок
Тоня і Ніна Матвієнко з онучками

До речі, вже давно Тоня разом з чоловіком Арсеном Мірзояном і дітьми живуть в будинку Матвієнко-старшої. Ніна Митрофанівна неодноразово в інтерв’ю наголошувала, що хоче, аби вони з’їхали. Нарешті нещодавно сімейство придбало власну квартиру, однак новосілля ще не скоро – ремонт поки навіть не розпочинався.

Схожі статті