Лідію Таран розкритикували за яскравий макіяж 14-річної дочки від Доманського: “Як дама в тривожних роках”

Відома українська телеведуча Лідія Таран показала, як проводжала свою 14-річну дочку від Андрія Доманського у табір, але натомість нарвалася на критику за її яскравий макіяж.

Лідія Таран жодного разу не була офіційно заміжньою, та серйозні стосунки на її рахунку є. В двохтисячних журналістка закрутила роман з шоуменом Андрієм Доманським, який щойно розлучився з першою дружиною і швидко захопився зірковою білявкою. Все розвивалося стрімко, адже жити вони майже одразу почали разом. Згодом у пари народилася донька Василина, але ще коли дівчинка була маленькою, її батьки розійшлися.

В одному з перших інтерв’ю після розриву з коханим Лідія зізнавалася, що його рішення піти з родини стало повною несподіванкою. На думку ж Андрія, все йшло до цього кілька останніх місяців. Зараз колишні не спілкуються, проте дочку продовжують виховувати спільно – живе вона з мамою, а тато з нею бачиться та фінансово допомагає ведучій її забезпечувати.

Андрій Доманський та Лідія Таран з дочкою Василиною
Андрій Доманський та Лідія Таран з дочкою Василиною

Як активна користувачка соціальних мереж, Таран часто ділиться фотографіями з дитиною. Цього разу зірка 1+1 показала, як провела Василину в табір.

“Здогадайтесь, хто з нас їде в табір зі здоровим харчуванням і художньою самодіяльністю, а хто лишається доїдати самі знаєте які салати в тиші, і повертатись до роботи”, – підписала фото телеведуча.

Дівчата позують на вулиці у верхньому одязі, на обличчя Лідії макіяж не помітний, тоді як її спадкоємиця доволі яскраво нафарбувалася, що викликало обурення в коментарях:

  • “Василіса виглядає дуже дорослою дамою плюс макіяж! І вона їде у табір, їй заміж пора, а не в табір”, – пише anirad36.
  • “Їй 14, думаю все ж ранувато заміж… А це табір для підлітків і вони там всі вже фарбуються”, – відповіла Таран.
  • “Не всі, Лідія, не всі. Для чого дівчинці такий макіяж і манікюр! Вона виглядає як дама в тривожних роках, а їй 14…”, – продовжує anirad36.
  • “Написали б ви таке Поляковій, коси повиривала б”, – встала на захист Лідії luda198055.
Лідію Таран розкритикували за яскравий макіяж дочки Василини
Лідію Таран розкритикували за яскравий макіяж дочки Василини

Схожі статті