48-річний Олег Винник емоційно привітав Таюне з днем народження і відкрив свої істинні почуття: “Люба дружина”

Бек-вокалістка Олега Винника Таюне, яку вважають таємною дружиною артиста, 4 січня святкує свій день народження. Фанати у захваті від чуттєвого привітання співака.

В українському шоу-бізнесі багато зірок, котрі активно діляться з фанатами подробицями особистого життя, але Олег Винник не з таких. Він ретельно приховує все, що не стосується творчості, адже вважає, що лише піснями має цікавити публіку. Ця таємничість водночас з привабливою зовнішністю і романтичним репертуаром допомогла музиканту закохати в себе тисячі жінок, але його серце вже давно зайняте.

Односельчани Олега розповіли журналістам, що він одружений ще зі студентських років. Ба більше, дружина Винника завжди знаходилася поряд. Подейкують, що це його бек-вокалістка Таюне, з якою він познайомився на навчанні в училищі культури. Викладачі та однокурсники знали її як Таїсію Сватко.

Олег Винник і Таюне
Таємне дружина Олега Винника Таюне святкує день народження

Пізніше пара разом перебралася до Німеччини, де Олег заробив статус зірки мюзиклів і зміг забезпечити гідне життя родині – у подружжя є син Юліан.

Попри те, що стосунки Таюне і Винника для широкого загалу вже давно не таємниця, артист все одно не коментує свій сімейний статус. Але в день народження коханої він ощасливив її публічними привітаннями.

Так, в Інстаграмі Олега Винника з’явилося фото чарівної Таїсії зі зворушливим підписом:

“Квітуча Таюне, з Днем народження! Нехай твій голос звучить в унісон із серцями мільйонів людей, краса та молодість захоплюють і надихають, а життєвий шлях буде світлим та щасливим! Многая літа”.

Фанати не змогли пройти повз та долучилися до привітань, хоча є серед коментарів і певне обурення – мовляв, чому Олег все ніяк не зізнається, що Таюне для нього не просто бек-вокалістка:

  • “Таєчка, вітаю! Нехай сонце світиться в твоїх очах, а на обличчі завжди буде усмішка”;
  • “Хай нескінченно лунає пісня вашого щастя!”;
  • “Чому не написати: “Люба дружина”;
  • “Приховує”, – відповідь на попередній коментар.
Олег Винник привітав дружину Таюне з днем народження
Олег Винник привітав дружину Таюне з днем народження

Більше подробиць про бурхливе особисте життя Олега Винника на YouTube-каналі “Одна минута”:

Схожі статті