Доньку Оксани Марченко і Медведчука видворили зі Швейцарії, де вона мала вчитися: розплачується за гріхи батьків

У мережі з'явилася інформація стосовно доньки Оксани Марченко та Віктора Медведчука, яка не може поїхати вчитися у Швейцарію. Що сталося в сім'ї, дізнайтеся в нашій статті.

Як відомо, у популярної української телеведучої Оксани Марченко є двоє дітей від різних шлюбів. Син Богдан народився від бізнесмена Юрія, а Дарина роками згодом від Віктора Медведчука. Хлопець знайшов спільну мову з вітчимом і зблизився з ним настільки, що навіть назвав свого сина у його честь.

Нагадуємо, що 2021-го Оксана Марченко вперше стала бабусею. В неї народився онук Віктор.

Доньку Оксани Марченко і Медведчука видворили зі Швейцарії

Доньку Оксани Марченко і Медведчука видворили зі Швейцарії

Минулий рік став дуже непростим для сімейства Віктора Медведчука, яке отримало багато підозр та осуд від українців. Оксана всіляко намагалася відбілити репутацію родини, але навіть релігійні супостати не змогли переконати народ у тому, що вони не злодії. Але цькування сімейства не припиняється, і на цей раз на собі це відчула Дарина Медведчук, яка цього року вступила до Женевського університету і планувала приїхати до Швейцарії. Дівчина отримала учбову візу, але за декілька днів до подорожі документи анулювали і дівчина не може потрапити в освітній заклад.

Доньку Оксани Марченко і Медведчука видворили зі Швейцарії

“Західний світ і тут проявився”, — коментує Віктор, невдоволений тим, у яку ситуацію потрапила його донька.

З Дариною вчинили таким чином нібито через те, що вона похресницню Володимира Володимировича Путіна. Але прямих доказів того, що саме це є причиною того, що вона є не в’їзною у Швейцарію немає.

Тільки аудиторії цікаво, чому невдоволений заходом Медведчук збирався давати освіту своїй доньці у європейській державі.

Схожі статті