36-річна Тіна Кароль зустріла Новий рік в елітному готелі в компанії молодого чоловіка, якого любить: не Балан

Відома українська співачка Тіна Кароль засвітилася у новорічну ніч у компанії найдорожчого для неї чоловіка. Для фанатів цей світський вихід став справжнім святом.

Особисте життя української співачки Тіни Кароль залишається найобговорюванішою темою, яка стосується шоу-бізнесу. Після смерті чоловіка Євгена поп-діва неохоче розповідає будь-які деталі про себе, а її коханці продовжують перебувати в тіні. Але нещодавно артистка потішила шанувальників одразу декількома подіями.

Кароль зустріла Новий рік в елітному готелі в компанії молодого чоловіка

Кароль зустріла Новий рік в елітному готелі в компанії молодого чоловіка

По-перше, новорічної ночі артистку супроводжував її 13-річний син Веніамін. Співачку покликали на вечірку у 5-зірковому готелі Fairmont Grand Hotel у Києві на березі Дніпра. Її супутник прилетів на зимові канікули і люб’язно склав мамі компанію.

Окрім цього, сталася ще одна подія, яка розбурхала мережу. Справа в тому, що спливла фотографія з заходу, на якій Кароль тримається за руки зі своїм піар-менеджером Павлом Орловим, викликавши чутки про їхній роман. Фанатів зірки заплутав той факт, що вона тримається з чоловіком за руку і червоне сердечко біля імені Тіни.

Кароль зустріла Новий рік в елітному готелі в компанії молодого чоловіка Павла Орлова

Ситуація стає гостренькою після того, як артистка дала інтерв’ю, в якому зазначила, що не заміжня за офіційною версією, натякаючи на те, що є й неофіційна, яка суттєво відрізняється від вищезгаданної.

Тим не менш, артистка поки що не давала жодних офіційних спростувань або підтверджень роману з Орловим. І навряд чи дасть, зважаючи на звичку Кароль повністю ігнорувати подібні плітки.

Схожі статті