Хто з ведучих-старожилів 1+1 живе скромніше за всіх – без машин і палаців: Марічка Падалко, Алла Мазур та інші

Телеканал "1+1" - один з перших, який з'явився в українському ефірі. Багато ведучих, які почали у молодості працювати у його студії і досі ведуть передачі.

Телеканал “1+1” спершу починав зовсім не з розважального контенту. Ба більше у журналістів не було навіть окремої будівлі для зйомок – все ютилися у невеличкій студії. По праву легендою “плюсів” стала Алла Мазур. Саме вона провела перший ефір 1 січня 1997 року.

Хто з ведучих-старожилів 1+1 живе скромніше за всіх – без машин і палаців

За всі роки ведуча так і не розкрила свого гонорару. Не хизується артистка також і своїми статками. Вона не розповідає, чи має власну квартиру у столиці, де навчається її дитина та на якій машині їздить. Не була помічена скромна жінка у люксових брендових нарядах чи прикрасах.

Хто з ведучих-старожилів 1+1 живе скромніше за всіх – без машин і палаців

А як би не хотіла приховати своє життя залізна леді Наталія Мосейчук – їй це не вдалося. Зараз вона уникає особистих тем у розмові, а роками раніше розповідала і про свою київську нерухомість, і про дачу. Проте, чи має зірка машину – не відомо. Сенсаційним фактом про зірку стало те, що вона відправила сина навчатися закордон. Та, як стверджує ведуча – юнак виграв грант.

Скромною здається і Марічка Падалко. Відомо, що багатодітна знаменитість лише цього року вирвалася у Єгипет: зазвичай вся велика родина їде на Чорне море. Не була також зірка помічена у дорогезних автівках. Навпаки, артистка ділиться такими цінностями, як здоровий спосіб життя, сімейність.

Хто з ведучих-старожилів 1+1 живе скромніше за всіх – без машин і палаців

Проте не всіх ведучих-старожилів “плюсів” можна назвати аскетами. Катя Осадча і Юрій Горбунов маєть маєток по сусідству з Потапом і Настею Каменських, кермують іномарками. Лідія Таран, хоч і вважається матір’ю-одиначкою, але змогла відбудувати власну оселю у Києві та відправити свою донечку у престижні підліткові табори.

Схожі статті