“Нас ніхто не питає”: 55-річна Ольга Сумська зізналася, що дізналася про коханця своєї доньки Паперної з преси

Відома українська акторка Ольга Сумська дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому розповіла про стосунки її доньки Паперної з чоловіком, а також про момент, коли вона дізналася про них.

Відома українська акторка Ольга Сумська любить розповісти про особисте життя пресі, але це її захоплення не розділяє її старша донька Антоніна Паперна. Молода жінка надає перевагу повні приватності і зайвий раз не дає можливості побалакати про себе. Нещодавно Ольга Сумська розповіла пресі, як дізналася про роман її доньки з російським актором Ягличем.

Ольга Сумська зізналася, що дізналася про коханця своєї доньки з преси

55-річна Ольга Сумська може покинути Україну
Ольга Сумська зізналася, що дізналася про коханця своєї доньки з преси

Нещодавно Ольга Сумська у коментарі YouTube-каналу “Незалежні” зізналася, що про роман старшої доньки Антоніни Паперної, яка проживає в Російський Федерації, з актором Володимиром Ягличем дізналася з новин у ЗМІ.

“Бувають періоди, коли нас ніхто не питає. І я так теж чинила. Коли я виходила заміж, не питала дозволу. Тобто я дізналася про стосунки Антоніни з преси. Це абсолютно нормально. Вона актриса, для мене це прийнятно”, – заявила Вінниця.

Цікаво, що коли артистка озвучила це, то донька пригрозила їй пальцем. Про надмірну балакучість сестри скаржилася і Наталя Сумська, яка, як її племінниця, намагається не водити дружби з пресою.

Ольга Сумська з донькою Антоніною Паперною
Ольга Сумська зізналася, що дізналася про коханця своєї доньки з преси

До речі, зараз старша донька артистки майже не з’являється у Києві. Насправді зараз вона є матір’ю двох дітей і минулого року переїхала з коханим чоловіком до елітного жилого району, де нерухомість тримають зірки російського шоу-бізнесу. Інтерв’ю молоде сімейство майже не дає, а Тоня зрідка публікує на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографії з дітьми.

Схожі статті