Ігор Кондратюк та Павло Зібров обурені концертами гастролерки Ані Лорак в Україні: “Це зневага до українців”

Українська співачка Ані Лорак, яку з 2014 року називають російською гастролеркою через її концертну діяльність в цій країні, повертається додому. Кондратюк і Зібров обурені новиною.

Ані Лорак вже кілька років поспіль живе і працює в Росії, куди переїхала у 2014-му через тиск з боку громадськості. Причиною стала неоднозначна позиція артистки щодо непростих стосунків між країнами. Зрештою вона перебралася за кордон, і там її прийняли дуже тепло.

На сьогоднішній день героїня статті є однією з головних зірок російської естради, на рахунку якої безліч різноманітних нагород, вона – бажана гостя на світських заходах, збирає на своїх виступах аншлаги. Разом з цим Кароліні довелося призупинити концертну діяльність в Україні, але на радість українським фанатам у серпні 2021-го вона нарешті дала концерт в Одесі. Квитки розкупили миттєво, через що продюсер Ігор Кондратюк не пошкодував гострих слів для співачки та публічно назвав її “куркою, яка співає“.

Ані Лорак тріумфально повертається в Україну
Ані Лорак повертається в Україну з концертами

Різка реакція з боку деяких поважних персон шоу-бізнесу Лорак не зупинила, тож вже у травні 2022-го вона планує тричі виступити на Батьківщині у трьох містах. Проте зірка не приховує, що мріє розширити графік туру і працює над цим.

Павло Зібров та Ігор Кондратюк висловилися щодо повернення Ані Лорак

Народний артист Павло Миколайович дав коментар виданню “Сегодня” та поділився думкою про українських колег, які гастролюють в Росії:

“Одіозним тут нічого робити! Вони зробили свій вибір – не ми за них, а вони”.

Як виглядає таємнича дружина Павла Зіброва
Зібров і Кондратюк обурені поверненням Ані Лорак в Україну

Зіброва підтримує і Кондратюк:

“Для мене з 2014 року не існує співачки Ані Лорак. Її концертний тур містами України – це середньовічна дикість і зневага до всіх українців. Це іспанський сором”.

Сама Кароліна в інтерв’ю для програми “ЖВЛ” заявляла, що творчість і вона зокрема – поза політикою.

Схожі статті