|
05.01.2022 09:43

56-річна Алла Мазур вийшла у світ у сміливій сукні з розрізом: дала зрозуміти, що знову шукає половинку? (ФОТО)

Алла Мазур. На долю цієї жінки випало непросте випробування. Вона переборола онкологію. Про свій недуг поширюватися не хотіла і до кінця продовжувала працювати на улюбленому телеканалі. Лише коли лікарі остаточно підтвердили, що вона здорова – зірка наважилася розповісти про свій довгий шлях на публіку.

Вражає те, як артистка не опустила рук та підкреслила, що жіноча краса може бути різною. Однією з найяскравіших світлин знаменитості є її новорічний образ у вечірній сукні. Тоді Алла ще носили стрижку каре та надавала перевагу темному кольору волосся. Після одужання візуально Мазур зміниться кардинально.

56-річна Алла Мазур вийшла у світ у сміливій сукні з розрізом

Пригортає на фотосесії знаменитість свою домашню улюбленицю на фоні стильної ялинки.

Зараз же надає Алла перевагу більш діловому стилю та короткій зачісці у платиновому кольорі. Виявляється у Мазур є навіть модельєрка, яка шиє їй костюми. Одягає дизайнерка ведучу на ефіри. Знаменитість обирає світлі відтінки та силуети по фігурі. Сама легенда “плюсів” зазначає, що підібрати для неї наряд для виходу перед камерою було непростою справою:

“Це ще той клопіт: поєднати політ дизайнерської фантазії з обмеженнями новинного стилю, моїм новим відчуттям себе, та ще й абсолютно нетиповою для нашого телеефіру зачіскою”, – розповіла Алла Мазур.

Знаменитість вбачає талант модельєрки не лише у пошиві одягу, а ще й у тому, як тонко з психологічної точки зору вона бачить клієнтку і відчуває духовно, що потрібно тій чи іншій красуні.