36-річна Цибульська відселилася від чоловіка в картонну коробку: коханий не оцінив чутки про роман з Дзідзьо?

Відома українська співачка Оля Цибульська на тлі чуток про роман з популярним артистом Дзідзьо вийшла на зв'язок з фанатами з картонної коробки та пояснила чому.

Оля Цибульська з тих знаменитостей, які активно ведуть соціальні мережі та діляться з підписниками не лише своїми думками, а й новинами з життя. Цього разу зірка показала, як проводить сімейний вечір вдома з сином Нестором, батьком якого, до речі, часто називають Дзідзьо. Мовляв, хлопчик зовні дуже схожий на артиста.

Тож, Нестор з татом придбав декілька великих коробок, так би мовити, на заміну конструктору. У свою картонну фортецю хлопчик затягнув зіркову маму, про що свідчать Інстаграм-сторіз Цибульської:

“Найкраще Lego – це коробки з пошти. Мама, тато, я зробив башню-переглядку”, – підписала кадри артистка.

Оля Цибульська вийшла на зв'язок з картонної коробки
Оля Цибульська вийшла на зв’язок з картонної коробки

Чому Дзідзьо називають батьком сина Цибульської

Справа в тому, що співачка приховує особистість законного чоловіка, пояснюючи це тим, що коханий не хоче зайвої публічності і воліє залишатися в тіні. Вона ж як любляча дружина це бажання поважає. У відповідь на чутки про те, що DZIDZIO причетний до появи Нестора на світ, Цибульська каже, що насправді спадкоємець – повна копія рідного батька.

Оля Цибульська з сином
Оля Цибульська з сином Нестором

З новою силою підозри про роман між артистами здійнялися після того, як Михайло Хома повідомив про розлучення зі Славією після 20 років стосунків.

Ба більше, його екс-дружина й сама підливала масла у вогонь, коли на різних інтерв’ю натякала на любовний зв’язок благовірного з Ольгою. Прокоментувала вона і “схожість” її сина з Дзідзьо, публічно поспівчувавши чоловікові Цибульської.

Схожі статті