48-річний Олег Винник поставив крапку у шлюбі з Таюне і привів на шоу “Маска” свою нову Ніно: білява і довгонога

Відомий український артист Олег Винник зробив зі свого особистого життя суцільну таємницю, хоча його дружиною давно називають бек-вокалістку Таюне, яку, схоже, замінила інша білявка.

Таїсія Сватко була поруч з Олегом Винником завжди. Вони познайомилися під час навчання в музичному училищі, і більше не розставалися. Ще молодими закохані зіграли пишне весілля на два села за усіма традиціями, а згодом перебралися за кордон на заробітки. В Німеччині Олегу вдалося вибитися в люди і стати провідним артистом мюзиклів, але мрії співати для рідного слухача його не покидали.

Зрештою він прийняв рішення повернутися на Батьківщину та побудувати кар’єру тут. Кохана дружина, звісно, його підтримала. Вона ж стала його надійним тилом і на сцені, зайнявши позицію бек-вокалістки, яку тепер знають під творчим псевдонімом Таюне.

Олег Винник привітав Таюне з днем народження та розкрив свої справжні почуття
Олег Винник поставив крапку у шлюбі з Таюне

Офіційно повелитель вовчиць жодного разу не підтверджував, що знаходиться у шлюбі зі Сватко, але й не заперечував. Саме тому фанати впевнені – вони разом. Втім, у передбачувану сімейну ідилію музикантів втрутилася інша білява красуня.

Так, в Інстаграмі Олега Винника з’явився запис виступу на сцені шоу “Маска” з Суперблондинкою Олею Поляковою. Артисти заспівали спільну пісню під назвою “Довгоноге щастя” (переклад з оригіналу “Длинноногое счастье”).

Фанати залишилися в захваті від номеру улюблених зірок, а також не змогли відвести очей від довгих ніг Олі. Суперблондинка, до речі, порівнювала співпрацю з найбажанішим чоловіком українського шоу-бізнесу з процесом зачаття нового життя:

“Тепер у нас велика любов з Олегом Винником, тому що ми разом робимо дитину. Вчора ми з ним це робили шість годин поспіль”.

Схожі статті