Вагітна Катерина Осадча намагалася сховати круглий живіт за корсетом, а він не сів як треба: “Дитятко заважає”

Відома українська телеведуча Катерина Осадча з'явилася на заході у сукні з корсетом, який не вигідно підкреслив недосконалості її фігури. Деякі користувачі мережі вважають, що зірка вагітна.

У новорічну ніч кожна знаменитість вважає за необхідне оприлюднити фотографію у святковому вбранні. Це особливі знімки, які не тільки залишаються їхнім власникам напам’ять, але й тішать фанатів. Звісно, новорічну світлину опублікувала і Катерина Осадча, яка знову здивувала розкішною сукнею. Але на цей раз у глядачів виникли підозри стосовно цікавого положення зірки.

Вагітна Катерина Осадча намагалася сховати круглий живіт за корсетом

Так, телеведуча опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram фотографію разом з її коханим чоловіком Юрієм Горбуновим. Для того, щоб зустріти Новий рік, вона обрала ексклюзивну карамельну сукню з аплікацією та корсетом, який, до речі, невигідно сів на фігуру зірки.

Користувачі мережі одразу ж повідомили про те, що підозрюють Катерину у вагітності, але зірка як завжди утрималася від будь-яких коментарів.

Вагітна Катерина Осадча намагалася сховати круглий живіт за корсетом. Скріншот коментарів під публікацією зірки

Нагадуємо, минулого року Катерина Осадча стала матір’ю втретє. У зірки народився син Данило. Також телеведуча виховує первістка Юрія Горбунова Івана і відправила старшого сина Іллю Поліщука на навчання до Сполучених Штатів Америки.

Зіркова пара дуже хотіла донечку, але доля склалася таким чином, що тепер Катерина — матір трьох хлопчиків. Поки що подружжя не коментує можливість народження донечки. Принаймні Катерина не відмовляється від четвертої вагітності.

Схожі статті