19-річний Роман Сасанчин зробив зворушливий подарунок дружині на народження доньки: кохана співака не стримала сліз

Роман Сасанчин показав, який подарунок підготував для коханої Іванни на честь народження їхньої донечки. Щоб побачити фото сюрпризу артиста - читайте далі.

19-річний переможець вокального шоу “Голос” Роман Сасанчин напередодні Нового року вперше став татом. Його обраниця Іванна, яка на чотири роки старша за артиста подарувала його донечку, яку назвали Елізабет.

Роман Сасанчин розповів, як вони з дружиною назвали новонароджену доньку
Роман Сасанчин розповів, як вони з дружиною назвали новонароджену доньку

Вагітність молода мама переносила досить складно. Хоча Іванна намагалася не перевантажуватися та увесь час сиділа вдома разом із племінницею, декілька разів вона потрапляла на збереження до лікарні. Не простими стали й пологи дівчини – за рішенням лікарів, Іванні довелося робити кесарів розтин.

Щоб підтримати молоду маму Роман підготував для неї цінний подарунок – хлопець презентував дружині срібний кулон, на якому викарбувана мама з малятком. По свіжим фото та відео Іванни в її особистому блозі помітно, що вона носить подарунок від коханого навіть удома, не знімаючи.

Роман Сасанчин зробив зворушливий подарунок дружині
Роман Сасанчин зробив зворушливий подарунок дружині

Нагадаємо, що Роман Сасанчин став переможцем одночасно “Голосу діти”, а через декілька років “Голосу країни”. Зі своєю нареченою Іванною молодий артист познайомився у спільній компанії.

Дівчина на чотири роки старша за співака, зараз вони проживають разом. Молоде подружжя влітку оголосило про весілля, а згодом і про вагітність. Іванна, поки була “при надії” активно вела особистий блог, за яким активно почали спостерігати десятки тисяч підписників.

Роман Сасанчин та Іванна

Роман зізнавався, що був шокований, коли дізнався, що стане татом так рано, але зараз він почувається найщасливіших на світі. Батьки Сасанчина підтримали свого сина та пообіцяли допомога и та підтримувати молоде подружжя. Зраділи новині про поповнення і родичі самої Іванни.

Схожі статті