З ким переможець “Холостячки-2” Андрій Задворний створив повноцінну сім’ю: від Злати Огнєвіч дітей не захотів

Андрій Задворний, переможець 2 сезону реаліті-шоу "Холостячка", ще до зустрічі зі Златою Огнєвіч створив повноцінну сім'ю. Хто та жінка, яку він повів під вінець?

Бізнесмену Андрію Задворному вдалося підкорити серце Холостячки Злати Огнєвіч, яка йому єдиному серед учасників проєкту зізналася в коханні. Втім, її мрії про щасливу родину чоловік не втілив, адже вже через півтора місяці стосунків поза шоу він пішов від артистки.

Переможець Холостячки-2 Андрій Задворний кинув Злату Огнєвіч

Своє рішення поставити крапку в історії зі Златою Андрій пояснив тим, що його почуття до неї зникли. Для зірки почути ці слова було настільки боляче, що вона звернулася до психотерапевта. Задворного ж від проблем в особистому житті відволікає донька Кіра, яку народила єдина законна дружина бізнесмена.

Як виглядає дружина Андрія Задворного

Одружився вперше і поки що востаннє Андрій у 22-річному віці. Його обраницею стала світловолоса дівчина на ім’я Аліна. Трохи згодом у пари народилася дівчинка, яку вони назвали Кірою.

Переможець Холостячки Андрій Задворний показав любов усього свого життя
Дочка переможця Холостячка-2 Андрія Задворного

Спільна дитина зрештою не скріпила шлюб – коли дочці не було ще й двох років, її батьки розійшлися. Причиною стали різні характери і бажання – Задворний хотів активного життя, а його дружина полюбляла проводити час вдома.

Перша дружина Андрія Задворного
Перша дружина Андрія Задворного

Не зважаючи на розлучення, Андрій зберіг добрі стосунки з Аліною. Саме з нею залишилася жити Кіра, однак переможець “Холостячки-2” проводить багато часу з дитиною і бере участь у вихованні.

Андрій Задворний не хотів дітей від Злати Огнєвіч

Злата пішла на проєкт, щоб у найближчому майбутньому створити родину, тоді як Задворний вже після розставання з нею чесно сказав, що поспішати з цим не хоче. Мовляв, йому вистачило першого разу.

Андрій Задворний розповів про плани на дітей з Холостячкою
Андрій Задворний пояснив, чому не хоче дітей від Злати Огнєвіч

Схожі статті