49-річний Руслан Квінта розсекретив вагітність Наталії Могилевської: “Наташа в положенні, ретельно маскує”

Українська співачка Наталія Могилевська жодного разу мамою ще не ставала, однак чутки про її вагітність не вщухають. Ясності в ситуацію вніс її колега Руслан Квінта.

Наталія Могилевська активно користується соціальними мережами, де постійно спілкується з фанатами. Не буває й дня, щоб артистка не влаштувала опитування або не виклала нову світлину, однак подробиці особистого життя вона все одно тримає в секреті.

Саме це спричиняє появу пліток, які стосуються ймовірних чоловіків та вагітності Могилевської. Втім, за роки публічного життя співачка до цього звикла і реагує на подібні новини з гумором.

Наталія Могилевська вагітна?

Одного разу Наталії приписували роман з колумбійським шеф-кухарем і суддею “МастерШеф” Ектором Хіменесом-Браво, якого вона навіть назвала претендентом на батьківство. В той же період офіційний коментар порталу Tochka.net щодо її цікавого положення дав композитор Руслан Квінта, тісно співпрацюючий з Могилевською:

“Говорити сьогодні, що Наташа в положенні, я не можу, оскільки немає мотивів і приводів. Я її бачу на роботі – все нормально, може, вона якось ретельно маскує все це, нічого не видно”.

Наталія Могилевська розповіла, що готується стати матір'ю
Руслан Квінта розсекретив вагітність Могилевської

Могилевська, Ягольник і аборт

Крім того, Квінта був свідком стосунків Могилевської з Олександром Ягольником, які завершилися несподівано і потягнули за собою скандал. Продюсер привселюдно розповів про її аборт, після чого Наталя подала на нього до суду. Руслан назвав витівку Ягольника чоловічою слабкістю:

“Це вже називається слабкість чоловіка. З віком чоловік мусить ставати мудрішим, що ж стосується Саші, він перебуває в своєму якомусь такому світі. Я думаю, йому так легше”.

Наталя Могилевська та Олександ Ягольник (посередині)
Наталя Могилевська та Олександр Ягольник (посередині)

Схожі статті