Колишня Андрія Данилка зізналася у близькості з ним і розповіла про ревнощі: Інна Білоконь перевершила конкурентку

Радміла Щеголова, більше знайома глядачу у ролі Ґелі, дала ексклюзивне інтерв'ю, в якому розповіла про співробітництво з Андрієм Данилко.

Не так давно українська акторка Радміла Щеголова завітала на шоу “Не бреши мені”, в якому зізналася, що мала близькість з Андрієм Данилко. Це інтерв’ю збило з пантелику ледь не увесь шоу-бізнес, який не може зрозуміти, що ж саме відбувалося між двома зірками. Але так чи інакше, їхні стосунки далеко позаду. Виконавиця ролі Гелі досі цікава журналістам. Тому вона активно роздає інтерв’ю.

Колишня Андрія Данилка привселюдно розповіла про ревнощі

Колишня Андрія Данилка привселюдно розповіла про ревнощі

У розмові з Влащенко вона розповіла не про особисті стосунки з Данилко, а професійні. Зокрема, повідала, чи відчувала ревнощі до інших учасників програми через нерівномірний розподіл грошей, уваги та любові публіки між ними. Це питання актуальне саме тому, що Геля не мала жодної репліки за увесь час, на відміну від тієї ж мами Вєрки Сердючки Інни Білоконь, яка поступово вийшла на передній план і повсюду їздить з Андрієм Данилко на гастролях та приватних виступах. Тобто стала успішною акторкою.

Колишня Андрія Данилка привселюдно розповіла про ревнощі

“Мені зараз важко зрозуміти, з позиції мене зараз, чи переживала я якісь ревнощі. Знаєте як в інституті вчать: немає великих акторів, немає маленьких ролей. Тому чесно кажучи, я навіть про це не думала, тим паче що я завжди думала про кіно. Я ж завжди мріяла про кіно!”, — прокометувала зірка.

Акторка не заперечує, що в якийсь момент Геля стала для неї занадто маленькою та тісною, і тому вона пішла від Андрія Данилка. Але зірка натякнула, що ревнощів стосовно популярності інших не відчувала.

Схожі статті