Високі красуні, які не посоромилися вийти заміж за низьких чоловіків: Катя Осадча, Оля Полякова та інші зірки

Існує стереотип, що жінка обов'язково повинна бути нижчою за чоловіка. Однак деякі українські зірки не погодилися з цією думкою та обрали для шлюбу коханих нижчих за зростом.

Катя Осадча та Юрій Горбунов

Катя Осадча та Юрій Горбунов
Катя Осадча та Юрій Горбунов

Незмінна ведуча “Світського життя” Катя Осадча вища за свого чоловіка Юрія Горбунова більше ніж на 10 сантиметрів. Теледіва до 18 років професійно працювала в моделингу – вона встигла підкорити провідні подіуми Азії та Європи, після чого вирішила повернутися на Батьківщину, де почала працювати як ведуча. Стереотипи та різниця у зрості не завадили подружжю створити міцну та зразкову сім’ю та стати батьками двох синів.

Діма та Ірина Монатіки

Діма Монатік з дружиною
Діма Монатік з дружиною

Співак Діма Монатік зараз знаходиться на піку популярності – він з легкістю збирає багатотисячні стадіони фанатів на концертах, а його кліпи дивляться мільйони користувачів мережі по усьому світу. Хоча шлях до успіху для артиста був непростим – він отримав декілька відмов на вітчизняних талант-шоу, але продовжував плідно працювати. Увесь цей час поряд з ним була його дружина Ірина, яка зараз працює директоркою зіркового чоловіка. Монатік зізнавався, що кохана – його головний здобуток у житті. Він обожнює її і почувається поряд з нею найщасливішим, а різниця у зрості для них взагалі непомітна.

Оля та Вадим Полякові

Оля Полякова з чоловіком Вадимом
Оля Полякова з чоловіком Вадимом

Оля Полякова славиться не лише своїм сильним голосом та яскравим репертуаром, а й неповторним образом для сцени. Її фішкою стали кокошники, блискучі боді та довгі ноги, якими артистка хизується на кожному концерті. Ріст Полякової – понад 180 см, її чоловік Вадим на декілька сантиметрів нижчий за кохану. Тим не менш пара щаслива у шлюбі вже майже 18 років, разом подружжя виховує двох доньок.

Алла Костромічова та Джейсон Капоне

Алла Костромічова з чоловіком
Алла Костромічова з чоловіком

Алла Костромічова – одна із найбільш знаменитих українських моделей зі світовим ім’ям. Зріст зірки ідеальний для її професії – 179 сантиметрів. Однак Алла дещо вища за свого чоловіка, американця Джейсона Капоне. Тим не менш кохання стерло межу стереотипів і пара абсолютно не хвилюється щодо цієї дрібнички.

Схожі статті