Стало відомо, чому 39-річна Світлана Лобода ховає молодшу доньку від публіки: “З дитиною щось не те”

Популярна російська співачка Світлана Лобода постійно ховає обличчя своєї молодшої доньки тільки на опублікованих фотографіях. Фанати поділилися думками, чим зірка керується.

Відома російська співачка Світлана Лобода щосили намагається приховати особисте життя від фанатів та журналістів. Вона відноситься до розряду зірок, з яких неможливо витягнути будь-які деталі, а інколи навіть загальну інформацію. Так, пресі досі не вдалося встановити особистість батько її дітей та коханого, якому вдалося підкорити серце артистки.

Стало відомо, чому Світлана Лобода ховає молодшу доньку від публіки

Нещодавно зірка опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі фотографії з доньками Євою та Тільдою. Старшу спадкоємицю знаменитість показала, а от можливу доньку Тіля Ліндеманна досі приховує.

Шанувальники Лободи запідозрили, що з її трирічною дочкою щось негаразд. Інакше чомусь співачка досі не показала обличчя діачинуи і весь час ховає його на фото.

Стало відомо, чому Світлана Лобода ховає молодшу доньку від публіки. Скріншот коментарів під публікацією співачки
Стало відомо, чому Світлана Лобода ховає молодшу доньку від публіки. Скріншот коментарів під публікацією співачки

На свіжому знімку в Instagram Лобода позує з обома спадкоємицями. Дев’ятирічна Євангеліна помітно подорослішала, витягнулася і навіть одягла взуття на підборах за прикладом мами. А ось Тільда ​​сидить на руках артистки, обличчям уткнувшись у її плече. Кадрів було декілька, але на жодному з них дитину не показали. Шанувальники настільки облися на подібні світлини, що почали підозрювати співачку. Хтось вважає, що Світлана планує продати знімки доньки подорожче, хтось вважає, що в неї контракт, є ідеї стосовно того, що Тільда дуже схожа на цілях, а певні особи навіть поділилися думками стосовно того, що з нею не все в порядку.

Схожі статті