Колишня дружина Дзідзьо Славія після розлучення з артистом покинула Україну: творчій кар’єрі співачки кінець?

У 2021-го відомий український артист Дзідзьо розлучився з жінкою, з якою прожив понад 20 років. Ярослава пішла власною дорогою, яка здається куди приємнішою за життя у шлюбі.

Навесні минулого року світ побачив перші інтерв’ю колишньої дружини Дзідзьо Ярослави Хоми, яка розповіла найпотаємніші нюанси життя знаменитості, а також про кризу в шлюбі. Вже тоді шоу-бізнесом поповзли чутки стосовно розлучення пари, і вони виправдалися буквально через декілька місяців. По-друге дійсно подало до суду з метою розійтися назавжди.

Дзідзьо після розлучення зі Славією знайшов собі нову наречену
Колишня дружина Дзідзьо Славія після розлучення з артистом покинула Україну

Конфлікт було не приховати. Він не просто був цікавий публіці, про нього було чутно звідусіль. Це дуже допомогло Славії, яка якраз почала розвивати сольну кар’єру, про яку мріяла багато років.

Колишня дружина Дзідзьо Славія після розлучення з артистом покинула Україну

Офіційне розлучення сталося у серпні минулого року. Дзідзьо обіцяв Ярославі, що не залишить її без даху над головою і свою обіцянку стримав. Колишній чоловік артистки подарував їх елітну квартиру на березі озера, як компенсацію за втрачені роки. А їх можна такими назвати, адже дівчина не могла реалізувати жодну зі своїх мрій. Проти творчої кар’єри дружини Михайло виступив одразу, а її бажання мати дитину його зовсім не цікавило.

Колишня Дзідзьо Славія зізналась, чому не повернулася до нього і на кого проміняла
Колишня дружина Дзідзьо Славія після розлучення з артистом покинула Україну

Жінка не могла стати ані матір’ю, ані кар’єристкою. Врешті-решт її довелося відпустити чоловіка, щоб досягнути бажаного. Зараз вона записує сольні треки, а також багато подорожує.

Зараз вона знаходиться за кордоном та проводить сімейні свята біля океану. Можливо у компанії друзів або нового коханого. Де саме зірка зупинилася невідомо, але їй зараз точно комфортніше, ніж працьовитому Дзідзьо.

Схожі статті