46-річний Святослав Вакарчук похизувався, з ким святкує Різдво: вперше показав стареньку матір та сивого брата

Відомий український співак Святослав Вакарчук — дуже закрита людина. Тому будь-які його фотографії з сім'єю є справжнім ексклюзивом та подарунком фанатам.

Популярному українському виконавцю Святославу Вакарчуку часом нелегко дається слава. Чоловік віддає перевагу закритому образу життя, намагається захистити рідних від журналістів та розмов серед публіки, але навіть попри зверхсекретність артиста до мережі час від час потрапляють не найприємніші плітки про нього та його рідних.

Але все минає. А бажання потішити своїх шанувальників може бути сильнішим за будь-який страх та продуману обережність.

Святослав Вакарчук показав, з ким святкує Різдво

Так, нещодавно зірка опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram сімейну світлину, яка була зроблена у канун Різдва Христова. Вакарчук святкує у Львові. На фото артист позує разом із мамою Світланою Олександрівною і братом Олегом.

Святослав Вакарчук показав, з ким святкує Різдво

На тлі видніються картини у дерев’яних рамах та книжкова шафа. Нової обраниці та сина поруч з артистом помічено не було.

Нагадуємо, весною 2021-го стало відомо, що фронтмен гурту ОЕ Святослав Вакарчук розлучається з дружиною Лялею Фонарьовою, з якою він прожив 20 років. Тим не менш, за увесь цей час у них не народилося спільної дитини. Вважається, що музикант виховував падчерку, а про народження рідних дітей навіть і мови не йшло. Звістка про розрив була настільки болісною для екс-дружини Вакарчука, що вона потрапила до лікарні.

Згодом піар-відділ Вакарчука повідомив, що в артиста народився первісток Іван. Матір хлопчика невідома, але за неофіційною версією, яка виникла завдяки інсайдерам вважається, що це Євгенія Яцута.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.