Ярославський та Мартиновська у чому мати народила обійнялися і підтвердили стосунки: подарунок фанатам на Різдво

Українські знаменитості Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський тривалий час стверджували, що вони лише друзі. Але на свято Різдва Христового зірки зробили справжній сюрприз своїм фанатам.

Декілька тижнів тому відомий український шеф-кухар Ольга Мартиновська розповіла про перше знайомство з її найкращим другом Володимиром Ярославським. Виявляється, спершу вона його ненавиділа, а він навіть звільнив її чоловіка. Втім, стосунки з колегою вона назвала усім знайомим кліше “від ненависті до любові”.

Про стосунки між зірками аудиторія здогадувалася давно, але Ольга та Володимир не відріз заперечували роман. У головах шанувальників ніяк не укладилися в голові поняття дружби та романтичні фотосесії, які постійно з’являлися на особистих акаунтах цих двох.

Володимир Ярославський і Ольга Мартиновська не залишили сумнівів, що вони — пара

Так, нещодавно Володимир Ярославський та Ольга Мартиновська опублікували на особистих сторінках соціальній мережі Instagram фотографії з святкування Різдва, яке обидва провели в сауні. Хоча кулінар стверджував, що проведе цей вечір зовсім інакшим чином, в його плани таки входила “подруга”.

Володимир Ярославський і Ольга Мартиновська не залишили сумнівів, що вони — пара

Ба більше, на фото вони обіймаються, а з одежі на них тільки банні рушники. На щоках Ольги помітно незвичний для неї рум’янець, а Володимир ніжно тримає подругу за коліно та плече.

Володимир Ярославський і Ольга Мартиновська не залишили сумнівів, що вони — пара

У дописі до світлини зірки побажали щасливого Різдва і додали декілька червоних сердечок. Шанувальники одразу ж трактували це фото, як і знання у романі.

Володимир Ярославський і Ольга Мартиновська не залишили сумнівів, що вони — пара. Скріншот коментарів під публікацією

Зірки ніяк не відреагували на вітання шанувальників.

Схожі статті