Сергій Притула визнав, що дочка Ольги Фреймут “від британця” насправді від нього: “Златочка — моя донька”

Відомий український телеведучий Сергій Притула якось мав необережність визнати своє батьківство над старшою донькою Ольги Фреймут. Усі деталі дізнайтеся в статті.

Про можливий роман між Сергієм Притулою та Ольгою Фреймут пліткували досить довго. Навіть їхній конфлікт та подальший розрив стосунків змушував глядачів думати, що закохані переживають певну кризу, і від того на каналі розігралися такі пристрасті.

Зокрема, знаменитості і сами самі підкидали дров до цього вогню. Наприклад, Сергій якось зізнався журналістам, що він є батьком Злати Мітчелл.

Сергій Притула визнав, що дочка Ольги Фреймут від британця насправді від нього

Сергій Притула та Оля Фреймут
Сергій Притула визнав, що дочка Ольги Фреймут від британця насправді від нього

А сталося це на одній веб-конференції повідомляє mama.ua. У ній фанат Сергія запитав у нього, чому телеведучий приховує свої реальні стосунки з Олею Фреймут. Відповідь Притули була дуже несподіваною. Сергій зізнався:

“Ну якщо наші стосунки з Фреймут настільки очевидні, значить, настав час сказати всім правду. Так, зізнаюся, Златочка – це моя донька. Олечко, вибач, я не можу більше мовчати”

Крім того, Притула зізнався, що у нього досі збереглися добрі стосунки з Олею Фреймут. І додав, що в них і сьогодні є якась хімія.

Старша дочка Ольги Фреймут Злата
Сергій Притула визнав, що дочка Ольги Фреймут від британця насправді від нього

Однак, на даний момент дороги зірок повністю розійшлися. Ольга образила Сергія на свій день народження, а телеведучий більше не має наміру миритися з колишньою подругою. Обидва щасливі у шлюбі. Ольга виховує двох доньок, а Сергій двох доньок та сина.

Нагадуємо, що за офіційною версією Злата — донька британця Ніла Мітчела, колишнього цивільного чоловіка телеведучої.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.