36-річна Тіна Кароль висміяла приму-балерину Катерину Кухар: після зміщення з Танців дозволила собі помсту

Відома українська співачка Тіна Кароль дала ексклюзивне інтерв'ю, під час якого "кинула камінь у город" прими-балерини Катерини Кухар. Усі деталі в статті.

Популярна українська співачка Тіна Кароль мала доволі продуктивний рік. 2021-го вона презентувала аж два студійних альбоми. Зараз поп-діва активно займається маркетинговою компанією саме її другої роботи під назвою “Подвійний рай”. У рамках піар-компанії вона активно дає інтерв’ю, в одному з яких зачепила Катерину Кухар. Ті, хто уважно слідкує за подіями на телебаченні, одразу ж зрозуміли тонкий жарт у сторону прими-балерини.

Катерина Кухар зізналася у вагітності
Тіна Кароль висміяла приму-балерину Катерину Кухар

Тіна Кароль висміяла приму-балерину Катерину Кухар

Під час останнього сезону “Танців з зірками”, у якому, до речі, була відсутня Тіна Кароль, Кухар мала необережність обмовитися і сказати, що вона при надії. Навіть її чоловік Олександр Стоянов на хвилинку був ошелешений. Однак, це не мало жодного зв’язку з вагітністю танцівниці.

У своєму інтерв’ю Тіна Кароль обіграла цю ситуацію під час розповіді про себе і те, яка вона зараз:

“Зараз меланхолійна, романтична. У сподіваннях. Не при надії. У сподіваннях, в очікуванні. Ось така”.

На словах “не при надії” Кароль весело засміялася, підкреслюючи свій жарт.

Нагадуємо, що наприкінці 2021-го Кароль зізналася, що не з’явилася у новому сезоні танцювального шоу через комерційні стосунки Іванни Онуфрійчук та продюсерів проєкту. Після цього нову телеведучу звинуватили у тому, що вона придбала собі посаду. У свою чергу продюсери стверджують, що з Тіною вони просто вчасно не знайшли компромісу у фінансових питаннях. Відсутність поп-диви на паркеті наробило багато гаміру, і свого роду спрацювало, як піар.

Схожі статті