40-річний Потап забрав Настю Каменських з України, як і обіцяв: будуватимуть кар’єру на Заході

Не так давно Олексій Потапенко поділився в інтерв'ю планами на кар'єру його дружини Насті Каменських. А також зізнався, що вони багато часу проводитимуть за кордоном.

Декілька місяців тому український співак та продюсер Потап зізнався журналістам програми “Зірковий шлях”, що наступного року вони з дружиною Настею Каменських більшу частину часу планують провести за кордоном.

На щастя, ці плани стосується лише кар’єри музикантів, а місце проживання не змінювати не збираються.

До чоловіка Насті Каменських Потапа повернулася колишня
Потап забрав Настю Каменських з України, як і обіцяв

Потап забрав Настю Каменських з України, як і обіцяв

Справа в тому, що амбіції співачки ростуть, і Олексій Потапенко дуже хоче, щоб вони разом їх реалізували.

“Мені дуже хочеться, щоб моя дружина у професійному полі досягла своєї мрії і наступного року поїхала на Latin Grammy. Думаю, що ми все більше і більше будемо проводити час там, за кордоном, але обов’язково приділятимемо час Україні”, – поділився планами співак.

На даний момент Олексій Потапенко вже виконав свою обіцянку частково, адже початок року у Насті Каменських почався за кордоном. Так, зіркове подружжя знаходиться на островах. Втім, на яких саме поки що невідомо. Імовірніше за все насолоджується сонячним промінням на Мальдівах.

Потап забрав Настю Каменських з України, як і обіцяв. Скріншоти особистої сторінки Насті Каменських

Про це стало відомо завдяки публікаціям співачки на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram. Ба більше, артистка встигла похизуватися стрункою фігурою та відсутністю животика, який вона відзняла з усіх ракурсів, щоб ні в кого не виникло підозр стосовно її вагітності, у якій її намагаються підловити ледь не щодня.

Схожі статті