43-річний Арсен Мірзоян забрав синів від першого шлюбу до Тоні Матвієнко: екс-дружина артиста залишилася сама

Відомі українські артисти Тоня Матвієнко та Арсен Мірзоян показали, як проклять час разом з його синами від першого шлюбу. Усі деталі в статті.

10 років тому популярний український співак Арсен Мірзоян пішов від дружини до коханки. Нею була донька легендарної української артистки Ніни Матвієнко Тоня. Чоловік намагався чинити порядно, тому залишив усі гроші та майно своїй сім’ї, пішовши до родини Ніни Митрофанівни без копійки у кишені.

І хоча мама Тоні намагалася якось зупинити дітей, щоб не руйнувати сім’ю, врешті-решт їй довелося змиритися і прийняти зятя у себе вдома. Через те, що у пари абсолютно не було грошей, тривалий час вони жили разом з батьками. І тільки зараз з’явилася інформація, що Арсен придбав нову квартиру, куди збирається перевозити нову сім’ю.

Арсен Мірзоян забрав синів від першого шлюбу до Тоні Матвієнко

Також пара у зв’язку з покращенням фінансового становища не відмовляє собі у відпочинку. Так, нещодавно на особистих сторінках Арсена та Тоні з’явилися публікації, в яких стало відомо, що подружжя відпочиває у Яремчі. Ба більше, артист взяв з собою своїх синів від першого шлюбу.

І поки Тоня виступала перед незацікавленою публікою, зірковий батько насолоджувався зимовими краєвидами разом зі спадкоємцями. Звісно, рідна мати дітей не поїхала з ними. Однак, немає сумнівів, що вона знайде собі заняття по душі і також відпочине.

І хоча Тоня знаходиться поруч з чоловіком, з якихось причин вона не присутня на сімейних знімках. Цілком імовірно, що діти досі не знайшли шлях до примирення з жінкою, яка перевершила їхню матір. Якби не відмітки геопозиції співачки на її акаунті, фанати навіть не дізналися б, що вона також насолоджується відпочинком з родиною.

Схожі статті