49-річний Ектор Хіменес-Браво розстався з жінкою, яку любить: історія не протривала і декількох місяців

Відомий український шеф-кухар колумбійського походження Ектор Хіменес-Браво зізнався, що був вимушений попрощатися з найріднішою йому людиною.

Відомий український шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво — завидний холостяк. За серцем знаменитості полюють перші красуні України, але він з якоїсь причини досі перебуває у рядах неодружених. Хоча чоловік намагався декілька разів пов’язати себе офіційними стосунками з обранницями, публічний образ життя та увага преси заважала йому це зробити. Тому зірка дав собі обіцянку, що його наступні романи не будуть публічними.

Ектор Хіменес-Браво розстався з жінкою, яку любить

Декілька місяців тому він зізнався, що в його житті з’явилася чергова красуня, яка полонила його серце. Але показувати її і навіть називати її ім’я він відмовився. Єдине, що зміг дати цікавим фанатам кулінар — це фото жінки зі спини.

Ектор Хіменес-Браво показав свою дівчину, в якій побачили Ольгу Мартиновську
Ектор Хіменес-Браво розстався з жінкою, яку любить

У той самий час до нього приїхала мама. Через те, що знаменитість покинув літню жінку у незнайомому місті на другий день заради відпочинку з коханою на Мальдівах, користувачі мережі були впевнені у тому, що пара зіграла весілля та поїхала у медовий місяць. Втім, підтверджень цього так і не було оприлюднено. Матір Ектора залишилася з сином на ще на два місяці, і лише після новорічних свят вирішила попрощатися з ним.

Ектор Хіменес-Браво розстався з жінкою, яку любить. Скріншоти особистої сторінки кулінара

Так, нещодавно він опублікував на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram інформацію про те, що його старша Хіменес-Браво успішно долетіла до своєї країни. Варто відмітити, що її приїзд був по праву грандіозним, адже вона не була у Києві аж 8 років. Напевно для кухаря це було дуже непросте прощання.

Схожі статті