45-річна Олена Кравець зізналася, чому роками погано чинила з колегами та рідними: “Так соромно, дуже!”

Нещодавно відома українська гумористка Олена Кравець давала ексклюзивне інтерв'ю Маші Єфросиніній, яке стало активно обговорюватися в мережі. Що ж сталося?

Не так давно відома українська гумористка Олена Кравець завітала на інтерв’ю до Маші Єфросініної, в якому зізналася, що має дуже великий недолік, з яким вона не в змозі боротися. Актриса заявила, що нерідко відчуває сорому через патологічну схильність спізнюватися.

Олена Кравець вперше розповіла про свою хворобу
Олена Кравець зізналася, чому роками погано чинила з колегами та рідними. Кадр з вищевказаного інтерв’ю

Це зізнання отримало великий відгук у соціальних мережах, а де користувачі почали ділитися власними думками стосовно людей, яким притаманні подібні звички. Зокрема приєдналися психологи та “диванні експерти”.

Олена Кравець зізналася, чому роками погано чинила з колегами та рідними

Хтось давно вирішив, що таким чином той, хто запізнюється намагається привернути до себе увагу, або невербально дати зрозуміти, що ставить себе вище за інших. Тому після інтерв’ю люди почали захищати зірку, і почали пояснювати, чим же можуть бути викликані подібні звички.

Олена Кравець зізналася, чому роками погано чинила з колегами та рідними. Скріншот особистої сторінки зірки

“Люди, все не так, все взагалі не так!.. Мені щоразу так соромно, дуже!”, – зізналася Олена Кравець під час бесіди з телеведучою.

Вона впевнена, що це відбувається через її втрату зв’язку з реальністю. І повністю спростувала міф про те, що таким чином ті, хто запізнюється роблять це через поганий характер.

Варто відмітити, що раніше про цю звичку артистки не знали навіть фанати. І це навіть важко повірити, адже її діяльність вимагає концентрації та відповідальності.

Схожі статті